Såhär mysigt hade jag och Martins det ikvä...

img_6807 (MMS)

Såhär mysigt hade jag och Martins det ikväll. Fisksoppa med räkor i och efter det fiberhuskpannkakor med kvarg, funlight och jordgubbar :) kan ju även nämna att vi ätit massa godis och kakor också. Uppladdning för loppet liksom ;) imorgon ska jag träffa Michelle i Uppsala city vid 10. Så blir chill från ca 07 då Martina och Anneli ska gå upp. Plugga till högskoleprovet får nog stå på schemat då helt enkelt! Jag och sis beger oss mot Täby på em för ännu mer uppladdning. På lördag kör vi hårt - topploppet!! Sen teglar vi, haha!  Ska inte skriva mer skit nu. Dags att sova, god natt darlings!


Tog milen.. typ.

Hahaha. Jag skulle ut på en promenad i solen, för att sedan köra lite intervaller. Det slutade med en runda på 1 timme och 25 minuter. Det blev en blandning av jogg/pw/promenad/spurter. Fast det absolut roligaste är ju varför rundan blev såhär..... Jag gick vilse!! Alltså hur kul som helst. Fråga mig inte hur det gick till :) Tur att jag har bra lokalsinne och hittade tillbaka lätt.

 

Nu har jag precis ätit mellis bestående av keso med mango och ett flatbröd med mager salami.

 

Dags att packa ihop det sista innan jag åker mot Uppsala :)


Gullsjön.
En trött liten ponnie.

Storhandlat!

Va precis på Coop med mamma. Fick hem en hel del goda och bra grejer. Bl.a. lakrits te, palsternackor, räkor, rödbetor, blodpudding, sill (för 1 kr burken!), keso, mörk choklad, blomkål osv. Samt några swebar och en shaker från Hälsokraft. Ikväll ska jag och Martina laga fisksoppa med räkor och palsternacka i, samt fiberhuskpannkakor. Längtar tills i eftermiddag då jag ska åka till Uppsala! :)

 

Nu är det snart dags att laga lunch (blodpudding), sen ska jag ut och springa samt plugga lite innan jag och golfen tar vårt pick och pack o kör mot Uppsala!

 

Detta te köpte jag. Jättegott var det!!



Kvällsfika och The notebook.

Dipen är gjord på kvarg, örtsalt o lite holidaydip :)

Träning är det bästa som finns!

Nu är jag äntligen hemma efter jobb och träning. Har slängt i mig lite mat bestående av falukorv, blomkål och bulgur. Jättegott! Träningspasset gick kanon. Körde som sagt  triceps och axlar, samt core med boll efteråt. Fick till det riktigt bra med kontakt osv. Kul! :) Provade ju även protein pulvret idag med smaken Äpple/ananas. Det va faktiskt riktigt gott! Tack och lov ;)

 

Nu är det soffläge och film som gäller. Kanske hinner få i mig lite kvarg med bär innan läggdags också. Imorgon är jag i alla fall ledig :D

Mellanmål innan träningen, 250 g keso, en banan och kanel.

Kvällens middag.

God morgon!

Jag var hos tandläkaren tidigt imorse och nu sitter jag med kaffe o nötter som avslut på frukosten :) det är verkligen dags att börja använda motorvärmare nu! Svinkallt ju.

 

Idag jobbar jag 10-17, efter det blir det ju som sagt stenhård träning. Det ska bli fullkomligt underbart! Har fått sånt himla sug efter att just gymma nu. Så ska nog köra ett ryggpass imorgon. Idag blir det ju triceps o axlar, samt core.

 

Förresten är detta som min fredag. Jag är nämligen ledig torsdag-lördag. Åh vad skönt, tur att jag kom på det. För det hade jag glömt! Haha. Imorgon o lördag har jag bytt bort mina pass. Imorgon ska jag plugga o sen till Uppsala. På lördag är det springloppet. Najs vecka!

 

Have a great day!

 



Ingen träning idag.

Slängde just ihop en asgod middag med pappa. Keldas tomatsoppa med falukorv och blomkål i. Jag åt även ägg bredvid. Så himla gott verkligen :)

 

Nu ska jag se Idol o dricka te. Min hals är lite weird. Jävla allergi (i kombination med en liten förkylning?). Ingen träning blir det idag i alla fall. Imorgon ska jag dock köra hårt. Först gymma triceps o axlar för att sedan på på ett pass – core med boll. Jag längtar. Ska även prova mitt nya protein pulver efter. Höhö.

 

Ha en trevlig kväll!



Storm ute!

Stallet gick toppen. Jättemysigt att Malin va med :) Det blåste dock storm så ridningen gick bra med tanke på omständigheterna kan man säga. Haha. Nu har jag ätit lunch och sminkat mig. Sitter här med en kopp kaffe o ska plugga lite till högskoleprovet nu.

 

Kom även på att jag glömt säga att jag blev uppvaktad med en ”liten” ros på Tegel i lördags. Idag kände jag att det va dags att hänga den upp o ner innan de blir för ful. Så sagt o gjord. Men såhär såg den ut i söndags:


Tisdag, snart är det oktober.

Mooorning :)

Idag börjar jag jobba 14, men ska till stallet nu o rida. Malin ska följa med så det blir kul! Sen är det bara hem o duscha o få i sig lite lunch innan jag ska cykla till jobbet. Har dock börjat få ont i halsen, så får se hur det blir med den saken..

 

Juste, igår köpte jag nytt protein pulver. Pinar i mig  whey 80 mintchoklad från star nutrition. Jag gillar Dalblads Whey Class + bättre så igår slog jag till i en lagerrensningsaffär = billigt, men inte så många smaker. 229 :- och denna fick det bli:

Är redan livrädd för hur den ska smaka. Måste prova idag ;)

 


I lördags var det dessa snygga brudar som hade kul med mig..

Sofie och Sofia såklart. (Sofia kan inte vara seriös på bild, sorry ;) )
Jossan!
Kajsa!

Och en bonusbild på Sofia ;)


Edit: Hittade en bild där Sofia va seriös!! Med mig :)


Träningsglädje!

Jag har mått piss hela dagen. Känt mig febrig, hängig, ont i huvudet osv. Blev överlycklig att höstvädret var precis som det ska när jag slutade i alla fall och beslutade mig för en powerwalk, trots att löpning var planerat (vill ju hinna sprinag ngn mer gång innan loppet). Allt började med att jag inte hittade mina hörlurar, så musiken uteblev och jag blev på ännu sämre humör. Började i alla fall en powerwalk på 15 min, sedan började jag jogga. Och fan vad underbart det var! Inga krav, ingenting. Bara körde på i ett skönt tempo. Det va tyst, kallt o löven låg på marken. Helt fantastiskt. Blev sammalagt en runda på 40 min, dvs jogging i 25.. Men jag hade kunnat fortsätta i en evighet.


Min lunch blev idag kycklinggryta med blom...

img_1061 (MMS)

Min lunch blev idag kycklinggryta med blomkål. Mums :) om någon timme är det dags för mellis, keso med mango. Åt trots allt min lunch vid 12..


Redo för jobb!

Efter lite kaffe o smink är jag mer en människa igen ;) Off to work!


Sofia, ikväll kommer bilder från i lördags upp här åtminstone. Blev inte så många publicerbara. Ha ha.

Äntligen en ny vecka.

God morgon!

 

Jag känner att jag börjar bli lite förkyld, vilket suger. Inte nu. Inte den här veckan. Får hoppas att det bara är en sån där morgonkänsla ;) Jag somnade vid halv elva, vilket innebär att jag sov i 9,5 timmar. SÅ skönt, men hade kunnat sova resten av dagen också. Haha. Trött är bara förnamnet. Det är kaffet o jag idag helt enkelt. I övrigt känns en ny vecka sjukt bra. Jag ska till Uppsala på torsdag o har bytt bort mitt jobbpass då. Så är ledig torsdag-lördag denna vecka. Toppen!

 

Ikväll ville jag gå på boxpasset, men måste ta mig ut o springa eftersom att loppet är på lördag. Ja, så får det bli helt enkelt. Men först: jobb 10-18.

 

Ha en bra dag :)


Veckans träning.

 

Måndag: Gym - ben!

Tisdag: Sprang intervaller

Onsdag: Vila. Red o cyklade till o från jobbet (1,2 mil) bara.

Torsdag: Före frukost – Powerwalk 35 min

Eftermiddag – Gym-triceps o axlar

Fredag: Spinning 45 min, mage 15 min.

Lördag: Gym – rygg

Söndag: Viiiiila. Godis osv. Red i 30 min om det nu räknas.


Min kväll.

Detta och Ensam mamma söker! Toppen.

Söndag.

God dag denna underbara söndag!

Jag mår inte så bra alls idag. Bakis. Känns som att jag börjar bli för gammal för att dricka, och jag är bara 19 liksom. What the hell? Hade i alla fall en jättetrevlig kväll igår. Middag hos Sofie och sedan Tegel. Awesome!

 

Nu har jag precis ätit frukost. Havregrynsgröt med äggvita, russin, kanel o farmors hemmagjorda äppelmos. Fantastiskt. Om någon timme eller så ska jag och Emma till stallet, sen blir det mys med godis resten av dagen.

 

Imorgon börjar en ny vecka och jag är så jäkla taggad. Träning. Bra mat. Topploppet. Vi bara kör!


Det va jag och Lord Zinclair igår. Världens bästa rosé!

Fick ett ryck efter jag städat mitt rum. D...

img_1048 (MMS)

Fick ett ryck efter jag städat mitt rum. Drog till gymmet o körde världens snabbaste o tyngsta ryggpass. 4 övningar med 4 set på varje :) nu ska jag köra hem o laga fiberhuskpannkakor! Sen bär det av till åkersberga för middag o förkrök! :)


Bovetefrutti

Jag sitter nu och avnjuter världens godaste variant av risifrutti. Min kära syster gav mig receptet igår.
Ni behöver:
Helt bovete, 0,5 dl.

Kardemumma

Kvarg, ca 50 g.

Björnbär, ca 50 g.

1 torkad aprikos


Bara att koka bovetet o sedan röra ihop allt, för att sedan toppa med kanel :) Ev. behöver man sötningsmedel, men i brist på detta tog jag liiite funlight för att inte få för mkt smak av kvargen.

1 vecka!

Nästa lördag köör vi. Det ska bli så jäkla kul!!

Sitter på Story Hotell med Emma och tar et...

img_6807 (MMS)

Sitter på Story Hotell med Emma och tar ett glas vin. Mysigt värre! Som sagt: älskar fredagar!! Imorgon blir det ordenligt utgång, så träning i helgen blir nog att glömma beroende på hur många glas det blir ikväll :)  ha en bra kväll! Puss


Mellanmål - keso o hallon. :) jobbar till ...

img_6807 (MMS)

Mellanmål - keso o hallon. :) jobbar till 19 idag. Började visserligen 14. Var i Täby c och åt lunch med Jossan o shoppade lite innan :) hihi. Ikväll ska jag dricka vin i stan med Emma! Toppen. Älskar fredagar.


Den 25e smäller det.

HALLÅ, GOD MORGON OSV!
Taggar spinning nu. Är på galet bra humör. Lön. Fredag. Ledig helg framför mig. Och vi måste ju fira att jag får min största lön någonsin. Det är ju helt underbart. Nu kööör vi :D

Förresten är det kolsvart ute nu. Och kallt. Hösten är här på riktigt!

Torsdag kväll.

Det blev ett gympass där triceps och axlar fick känna på hårda tag. Tre olika övningar triceps á 4 set på varje, likadant med axlarna. Fick även in en bröstövning á 3 set (har märkt att jag aldrig tränar bröst så la in det idag i hopp om att bibehålla lite av de muskler som finns där ;) ), samt ryggresning á 4 set. Toppen!

Jag har börjat tycka om denna övning väldigt mycket!

 

Har precis ätit en asgod middag – fisk, bulgur, spenat och hollandaise. Satte mig precis i soffan för att se Idol som börjar om 10 minuter. Sen blir det kvarg o hallon för att sedan sova. Uppgång 06 imorgon för spinningpass! Älskar mina fredagar :)

Dags för Idol ;)

Lyxlunch på arninge krog med Sofia. Toppen...

img_6807 (MMS)

Lyxlunch på arninge krog med Sofia. Toppen! Åt en fläskfiléwok som var utsökt ;-) bara att tagga till gymmet efter jobbet nu!


Mitt internet funkade inte nu imorse :( Bl...

img_6807 (MMS)

Mitt internet funkade inte nu imorse :( Blev en powerwalk i 35 minuter i alla fall och nu är jag redo för jobb 10-17! Ha en underbar dag :)


Är ute på morgonpromenad :) snart hemma fö...

img_6807 (MMS)

Är ute på morgonpromenad :) snart hemma för dusch o frukost!


Oviss framtid.

Jag har bestämt mig för att tacka nej till förnyat kontrakt på Apoteket (det jag har nu går ut 31 okt). Dett är av två enkla anledningar: Vi skulle vara tre som delade på de tider som finns (vi är två just nu o då har jag ca 75-80%), samt att jag vill komma någon annanstans vilket kan vara värt risken att va utan jobb en tid. Från och med 1 november är jag ev. arbetslös med andra ord. Det kommer firas med att samma dag bege mig till Cran Canaria. HUR bra?? :)

Italien 2006.

Sol osv

Nu är jag efter stall, lunch (blev GI-mål på Max med bönsallad! :D), dusch o sminkning redo att cykla till jobbet. Det är fint väder och jag är pigg o glad. Fantastiskt!

 

Jag slutar jobba kl 19 och då ska jag hem o äta samt se Idol. Efter det tänkte jag köra ett ordentligt magpass här hemma tror jag. :)

Såg solen gå upp från frukostbordet imorse.


Vera!


Allén


Ett uppätet GI-mål ;)


Typ så.

Din Drottning är tyska, dina bokstäver är latinska och dina siffror arabiska! Din demokrati är grekisk, din pizza italiensk och din kebab är turkisk! Din alkohol uppfanns av en iranier, du älskar att åka till Thailand och din favoritrappare har sitt ursprung från Afrika. Han den där roliga på TV är kurd, din landslagskapten heter Zlatan! Vad vore Sverige utan"INVANDRARE"?

Va precis ute o red i det fina vädret med ...

img_1022 (MMS)

Va precis ute o red i det fina vädret med Emma. Nu funderar vi på att äta på Max som lunch ;) haha....


Ingen jävla lek.

Blir så trött på allas åsikter o tankar om att SD kom med i riksdagen. Detta är självklart inget jag stöttar, men som sagt är det demokrati o folk får tycka vad de vill. Mycket beror nog på okunskap som många säger. Varför inte då tackla det problemet istället för att kasta skit på allt o alla osv. Berätta, tala om, föreläs, ha debatter mot SD, låt de tala. Så kanske alla som röstade på dem har tagit sitt förnuft till fånga om fyra år o insett att det inte är vad de ville ha, vad de trodde. Och snälla allihopa. Det är ingen jävla lek. Det är allvar. Det är framtiden.
Det känns inte okej att höra "Det ska blir kul att se hur SD rör om i grytan".

Intervallträning och skoköp.

Det gick bra att springa. Blev intervaller på 60 sek 100% sen vila (gå+jogg) i ca 2-3 min. Fyra stycken sådana, samt ca 2-2,5 km sammanhängande jogg. Alldeles lagom för mina benhinnor :) Stötte dock på något riktigt läksigt. Ett spår av ljus som gick rakt in i skogen. Lyckades på något vis ta mig till slutet av spåret utan att ens vilja. Där var ett läger med eld, flaggor osv. Helvete vad läskigt det va!!

 

Nu till något roligare! Köpte dessa två par skor idag på Skopunkten:

Asmysiga!
Har samma foder som de ovan :)

Helt klart redo.


Ut i höstmörkret!

Hallå där!

Hoppas att alla har haft en bra dag. Det har i alla fall jag ;) Jag jobbar under ombyggnaden med världens bästa tjejer. Jätteroligt! Imorgon kommer dock en kollega tillbaka från sin semester, henne går jag inte ihop med för fem öre. Suck.

 

Jag har nu precis ätit middag som bestod av Lövbiff, bea, massa paprika, ett osötat rågbröd med skinka o ost, samt keso. Mums! Så småningom ska jag ta mig ut i höstmörkret och springa. Måste först leta upp massor av reflexer och smälta maten lite längre. Hade även tänkt ägna någon halvtimme åt detta:

Önska mig lycka till ;)


Daddy dj.

Regn. Trist. Snart ska jag ta bilen till jobbet i alla fall. No bike idag. Jobb 10-18 i alla fall. Och hörrni, det är tisdag. Underbara tisdag. Typ. Alla dagar är rätt bra nu för tiden. Like. Ikväll blir det träning som det ser ut nu. Längtar. Puss.

Björn Axén

Nu när vi bygger om har vi fått in massor av nya hårprodukter. Detta innebär att det nu finns mer märken och produkter än på en hårsalong i princip, vilket är skitkul. Idag började även en ny periods kampanj. 20 kr rabatt på valfritt Björn Axén schampo eller balsam. Jag kände att det va dags att göra av med de sista slantarna innan nya lönen kommer o slog till på både schampo o balsam för färgat hår. Allt som allt (med personalrabatten också) blev det 134 kr för båda. HUR bra som helst då balsamet kostar 109 kr ordinarie pris. Nu får vi hoppas att det är bra också ;)


Det där med planering.

Alla som känner mig vet att planering är A och O i mitt liv. Jag planerar ALLT, alltid. Den här veckan har jag inte planerat träningen över huvud taget. Det absolut enda är att jag VILL gå på spinningen 06.45 på onsdag eller fredag. Det är brutalt skönt, men samtidigt läskigt. Vaknar jag tidigt imorn kanske jag gymmar på morgonen, annars inte. Då kanske jag kör på kvällen. Ni hajjar. Jag ska göra som jag känner för, inte enligt mina planer jag smidit in i minsta detalj. Helt sick. Och jag är helt sick. Hur kan jag leva på detta vis? ha ha. Verkligen vilken tönt jag låter som. Lägg ner nu Camilla, okej.

God kväll!

NU har jag äntligen kunnat sätta mig för att ta det lugnt. Började ett storkok av kycklinggryta direkt när jag kom från jobbet. Och nu har jag missat halva Biggest Loser, så jag får helt enkelt lägga mig i sängen o se det när det kommit ut på webben :) För övrigt blev min gryta mycket god! Lchf - typ. Vispgrädde, alla får tycka vad de vill. Inte ens jag vet vad jag tycker om detta ännu. Fick med råge ihop matlådor för hela veckan i alla fall - vilket med andra ord kommer räcka längre än så eftersom att jag inte kommer vilja äta det varje dag ;)

 

Gymmet imorse gick bra. Jag körde ben - halvhårt eftersom jag tränar de så sällan. Nu ska det dock bli ändring. Minst ett stenhårt benpass i gymmet per vecka ska det bli nu! Woho :)

 

Hoppas att ni alla har en trevlig måndagskväll!



Underbar helg!

Vilken toppenhelg jag har haft! Det började ju i fredags då jag hade myskväll med Jessica :) Det fortsatte med:

 

Lördag - tränade först. Gym – rygg o biceps. Gick helt okej, men inte bättre än så. Seeen va det i alla fall kräftskiva! Hade sjukt trevligt och fick asgoda drinkar blandade till mig varannan sekund typ. Kvällens avslut va inte så dåligt det heller!

 

Söndagen bestod av vila och rida. Underbart.

 

Nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Ska bege mig mot gymmet och köra ben så småningom, sen blir det jobb 11-19. Det här kommer bli en toppenvecka!!


6 månader till 20.

God morgon vänner!

Lördag idag, helt fantastiskt. Har ätit en lång frukost som bestod av :

Två flatbröd med mycket skinka, ett osötat rågbröd med ost och marmelad (a), två ägg samt citron/ingefära te. Det är första gången på länge jag inte äter gröt till frukost, buhu. Verkligen bäst frukost! Kände dock för lite variation och lördagskänsla (marmeladen, haha)…

 

Idag ska jag först sälja ett hästtäcke! Sen bär det av till gymmet och senare i eftermiddag väntas kräftskiva. Bäst lördag!!!


Ledig helg!

Jag har haft en jättemysig kväll med Jessica. Vi lagade Kycklingwraps och åt naturgodis, mörk choklad, kvarg, bär o te till Idol och Debatt. :) Underbart.
Nu är det dags att sova! Blir lite sovmorgon imorn - jag har en totalt ledig helg. Toppen!!


Waka waka!

Spinningen gick rätt bra och fan vad jag älskar denna underbara start på morgonen. Fredag när den är som bäst :)
Nu är jag redo för jobb 10-17. Är rena träningspassen just nu under ombyggnaden. Lyfter backar hit och dit, springer runt och letar efter grejer osv osv. Ha ha.

Ikväll blir det myskväll med Jessica :) Kycklingwraps!

Fredag!! :-)

Proteindrink, banan o kaffe. Nu KÖR vi!!!

God kväll :)

Vilken jäkla dag på jobbet! Huuuur mycket som helst att göra, tur att det är roligt :) Nu har jag precis lagat matlåda tills imorgon. Uppgång 06.00 imorn, spinning 06.45, wiiiie :D

Torsdag!

God morgon!

Jag tog sovmorgon idag, hur skönt som helst! :) Nu äter jag frukost: ägg på flatbröd, gröt med hallon, kaffe och c-vitamin. Mums som alltid!

 

Dagens planer är att gymma innan jag börjar jobba kl 12 och sedan direkt hem till Emma på födelsedagsfika när jag slutar kl 19. Toppen!

 

Snart ska triceps och axlar få sig en omgång på gymmet, vi hörs!


Funderar förresten på att testa köra lchf.. mer om det sen!



Tegel? Max?

Valpkursen va jätterolig! Så himla söta hundar allihopa. Hur lärorikt som helst, och jag vill bara ha en hund NU. Ha ha. Tyvärr tog kylan över lite av det roliga och efter två timmar utomhus va Tegel inte lika lockande. Det var däremot Max, så kaloriintaget blev inte sämre för att vi skippade vinglasen om man säger så ;) Mysig kväll med Emma och hennes boyfriend!

 

Nu ska jag ägna mig åt en sak som damp ned i brevlådan idag. Underbart!!



Lillördag!

Hej vänner!
Jisses vilken dag. Tiden har gått så fort och jobbet va riktigt kul idag. Vi bygger om hela butiken så det är full fart dagen lång. Har även tagit bort cashguard och fått traditionell kassa, lite roligare..ha ha. Jag som varit så emot det! Imorgon ska jag åka tidigare till jobbet då vi kommer ha extremt mycket att göra. Alltså extremt.
Nu ska jag på valpkurs med Emma! Hon fyller 18 idag, så efteråt blir det ett glas vin på tegel :) Mys!

God morgon! Jag har precis varit hos tandl...

img_5249 (MMS)

God morgon! Jag har precis varit hos tandläkaren, så sitter nu på jobbet och dricker latte o läser tidning. Börjar om 30 min, fett ovärt att jag glömde förtidsrösta när jag ändå va i centrum. Hade ju verkligen hunnit.... Nåväl, regn och rusk ute..precis som hösten ska va? ;)


Reeegn

Ibland älskar jag regn! Cyklade hem från jobbet i mitt regnställ. Mitt underbara regnställ. Huvudet högt och bara tog emot regnet på ansiktet. Kommer hem, hoppar i mjukiskläder, lagar blodpudding, läser mina favoritbloggar och nu är det dags att se Biggest Loser Sverige på webben då jag oturligt nog missade det igår.
Hoppas att jag fick regnovädret vi har utanför dörren att låta en aning bättre :)

Stall. Lunch. Jobb.

God eftermiddag friends!

Nu är jag mycket piggare, toppen! Det gick över förväntan bra att rida. Hästen är faktiskt väldigt söt nu när jag såg henne igen. Så det blir nog bra. Detta innebär att två gånger i veckan kommer ridning stå på schemat, underbart :)

 

Nu är jag redo för att cykla till jobbet! Regnstället är nedpackat då det förutspås regn framåt eftermiddagen/kvällen. Kommer cykla fort hem när jag slutar, för här väntar blodpudding färdig att stekas, haha!

 

Hoppas ni har en underbar dag!

Allén när man kör in mot stallet.
Vera!

Redo för jobb.

Hello mates.

Idag. Är. Jag. Trött. Lite kaffe på det.
Sitter och äter min frukost nu, ska snart bege mig mot stallet och testa rida en av de hästar jag provred i lördags igen. Vera. Det är ju fint väder än så länge i alla fall vilket är skönt. Kanske dags att skynda på lite?
Är så trött att jag inte orkar skriva så mkt mer. Återkommer.

Ny vecka!

Lite Berocca Boost innan bilen går mot jobbet. Toppen!
Trist väder, men ska man jobba är det väl inte hela världen :) Ikväll är det dags för ett boxpass med Jessica. Jag längtar.

Veckans träning.

Måndag: 46 min morgon cardio. Blanding av pw och jogging.
Samt cykel till o från jobbet (6 km enkelväg)
Tisdag: Bodypump
Onsdag: Vila - sjuk
Torsdag: Promenad 60 min
Fredag: Gym - rygg och mage
Lördag: Minns inte, men tror det blev en pw på morgonen
Söndag (idag): F.m. Powerwalk 30 min, mage 20 min.
Kväll - intervaller

Intervaller!

Man kan ju inget annat än älska alla träningsgalna typer som hänger i springspåret. Alla är så pratglada och peppande. Under mina intervaller på en raksträcka där jag parkerat min cykel började varenda människa som sprang/gick förbi peppa mig och snacka med mig. Är inte det underbart? Det gjorde hela mitt träningspass tusen gånger roligare!

 

Såhär såg intervallpasset ut i alla fall:

5x 30 sek

vatten

3x 20 sek

vatten

1x 30 sek

1x 15 sek

 

Det kändes hur bra som helst, och det va jätteroligt! Mycket mer nöje än backintervaller. Å andra sidan kändes det aldrg som att jag verkligen gav 100 % när jag har backintervallerna att jämföra med. Då stupade jag ju verkligen, ha ha. Efter de 10 intervallerna sa min vänstra benhinna stopp, så nu kyls den för fullt och snart är det dusch!


Taggar till.

Äntligen hemma och har ätit middag. Kyckling, ris och currysås, hur gott som helst :) Nu smälter jag maten och taggar för intervaller. Hoppas bara inte det regnar för mycket. Efteråt blir det kvarg, funlight och hallon samt Ensam mamma söker! Finally. Ett av mina favoritprogram, ha ha.


Jobb.

Ja ni, vad tänkte jag på imorse? Hade räknat helt fel med tiden så det blev en snabb powerwalk på 30 min, sedan mage i 20 min. Hade velat mörda den ännu mera, men hann helt enkelt inte. Nu har jag ätit frukost och ska börja plocka ihop mig för att åka till jobbet. 11-17 idag.

 

I eftermiddag/kväll hade jag tänkt springa intervaller, 90-100% i 30 sek på en svagt uppåtlutande raksträcka. Är astaggad redan. Ha ha.

 

Men nu var det jobb ja! Ha en bra söndag :)

 



Söndag.

Nu liggen en smoothie gjord på kvarg, prot pulver, jordgubbar o banan i magen. Dags för en morgonpromenad och sen är det dags för ett egenkomponerat core-pass här hemma. Vilken underbar start på dagen! Vädret hade dock kunnat vara bättre... ;)

Finding neverland, kakor o te. Imorgon bit...

img_6807 (MMS)

Finding neverland, kakor o te. Imorgon bitti blir det powerwalk och mörda magen. Ska finally köra lite med min balansboll igen. Den används tyvärr inte lika flitigt längre. Ändring på det!  Hoppas ni har en bra lördag :)


Hoffmaestro..

..Igår var toppen! De är så jävla grymma, vilken show de gör. :D Hur mysigt som helst att hänga lite på Grönan också.

Pannkaksbrunch

Jag, Martina och pappa åt nyss brunch. Jag lagade pannkakor a la mig själv. Ha ha. Fiberhuskpannkakor, kvarg med funlight, jordgubbar osv. Hur gott som helst. Världens bästa start på dagen.
Nu är det dags för jobb 12-17, sedan provridning :)

Friiiday!

Wohooo, jag mår mycket bättre idag och va nyss och gymmade! :D Körde rygg och mage.

 

Såhär såg passet ut:

Rodd med V-hantag 5 set

Latsdrag bakom huvud 5 set

Drag i cabeln för rygg 2 set (aldrig provat innan så körde försiktigt.)

Rodd med bredare handtag 4 set

Rygglyft med egen vikt 3 set

Samt tre olika magövningar med 3 set på varje.

 

Jag noterade dock inte antal reps tyvärr. Borde börja med det så jag har koll på hur mkt jag kan lägga på. Samt kul att se när förändring sker och jag orkar mer!

Nu är det lunch som gäller :)


Fredag imorgon!

God kväll,

Det gick jättebra med barnen. De har blivit så stora att jag till och med kunde lämna de själva efter de somnat. Jisses, vad tiden går fort alltså. Nyss var dom bebisar liksom.

 

Jag snodde med mig några filmer från deras föräldrars bokhylla innehållandes ca 500 stycken. The Holiday är en av dom, även den jag precis började kolla på nu. Det är ju två tjejer som byter hus i två veckor. Jag bara känner för att göra något sånt. Kanske inte byta hus med någon eftersom jag inte har något eget, men varför inte bara ta och flytta? England typ. Jag bara gört.

 

Snart är det dags att sova i alla fall. Tänkte gymma imorgon förmiddag om jag fortfarande mår bra när jag vaknar. Har verkligen haft träningsabstinens idag!

 

Good night darlings.



Underbart väder!

Har varit ute på en långpromenad på en timme typ. Det var inte direkt power i walken om man säger så, men lika bra det! Jag mår mycket bättre nu i alla fall :) Åt nyss lite mellanmål som bestod av tomatsoppa och två flatbröd med ägg på. Så himla gott! Nu ska jag anmäla mig till högskoleprovet, och senare bär det av hem till mina bästa grannbarn för att laga middag.

 

Imorgon är det Hoffmaestro på Gröna Lund. Jag är ledig så jag och mina vänner ska ta en heldag I stan och på Grönan. Mysigt! Hoppas bara jag mår på topp igen imorgon.

 

Kram på er!


Bara för att jag ska börja rida igen!


Torsdag

Ett riktigt sent God morgon idag!

 

Jag var uppe och åt frukost vid kl halv åtta imorse. Konstaterade även att det var lika bra att stanna hemma för att bli av med den förkylning som är påväg att ta över min kropp. Har precis sovit i två timmar till, jätteskönt! Nu är det dags för lunch.

 

Planer för resten av dagen:

Gå en liten promenad

Dricka te med honung

Se på tv

Vara barnvakt och laga mat åt mina grannar

(ett sånt här lugnt dagsschema har jag inte varit med om på hur länge som helst!)


Mys!

img_6807 (MMS)

Mys!


Nä hörrni...

Jag pallade bara två timmar på jobbet. Nu har jag ätit mellis (knäckebröd med makrill) och ska sova en stund. Köpte lite sjuk-godis i form av naturgodis. 45 kr gick påsen på, inte illa :) Ska ha en riktig myskväll med te och godiset efter att jag sovit och surplat i mig lite tomatsoppa som får bli dagens middag.
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

Sunny day!

Mår mycket bättre efter pannkakorna ;) Så nu bär det av till jobbet! Dock med bilen istället för cykeln som jag innan hade tänkt ta. Hörs ikväll! Jag ska skippa träningen helt idag och köra myskväll framför Idol med lite naturgodis. Längtar redan :)

Förkylning på g?

God morgon!
Jag var tvungen att skippa mina planer på en lång pw nu på morgonen då jag vaknade upp och mådde sådär. Sov därför vidare en timme till och nu sitter jag och äter frukost. Har fixat citron o ingefära te med honung i.
Jag. Vill. Inte. Vara. Sjuk.
Hade i alla fall tänkt att gå till jobbet idag. Får kurera mig fram till kl 14. Och de där pannkakorna jag och J ska äta till lunch gör nog susen :)
Kram sålänge.

Kväll.

Min högra benhinna bultar. Säkert skitbra. Bodypumpen gick i alla fall desto bättre. Jag körde på hyffsat hårt och det va skitkul. Träningen gör mig verkligen alltid på bra humör. Isnt it wonderful? Jessica kommer ha sån brutal träningsvärk imorn, dagen efter första bp-passet är inte nådig vill jag minnas ;) Vi ska käka en recovery-brunch imorn. Frulle för Jessica och lunch för mig. Ha ha. Tror jag kommer bjuda på fiberhusk-pannkakor. Mumma.


Time to sleep!

Försöker tagga till.

Har kommit hem från jobbet och ätit middag. Ligger utslagen på sängen nu och ska snart bege mig till gymmet för ett bodypump-pass kl 19.30 med Jessica. Just nu är jag bara trött, ha ha. Har varit en rätt tuff dag på jobbet idag, och jag hann aldrig ut på lunchen för att ta luft vilket påverkar mig mycket känner jag. Kom även på nu att jag glömde eftermiddagskaffet. Nåväl, tagga till var det ja! Nu kööör vi :D

Tisdag 7/9

God morgon!
Här sitter jag med min frukost som nu ska ätas. Gröt, ägg och kaffe.
Dagens planer:
Jobb 10-18
Bodypump 19.30
Känns inte som att jag hinner med så mycket mera, haha. Aja, nu måste jag återgå till maten.
Ha en underbar dag!

Sov sött

Nu vill jag verkligen gå och lägga mig så att jag får vakna imorgon bitti, utvilad och äta en underbar frukost. Jag älskar livet just nu.
Jag är lycklig.

Makrillswrap!

Måste tipsa om en god och lättgjord lunch jag åt i söndags:
Makrillswrap.
Tortillabröd, en burk makrill i tomatsås
kvarg, majs, sallad o valfria kryddor.

Myskväll med te och tv.

God kväll mina vänner,

Är äntligen hemkommen från jobbet och har ätit middag. Falukorv i ugn med spenat, en liten klick potatismos och en morot, muuums! Sitter nu med en kopp pepparmyntate och ser på Biggest Loser Sverige. Man skulle kanske ta och lägga sig på spikmattan efter? Gör det verkligen allt för sällan... Ska pussa lite på mina benhinnor också, och hoppas de blir bättre. I förmiddags blev det en 46 minuter lång tur i skogen, mest powerwalk, men med inslag av jogging i sammanlagt 15 minuter kanske. Mina benhinnor ville inte helt och hållet :( Känner ju att jag vill hinna träna lite till Topploppet liksom.. Nåväl, det löser sig :) Vi hörs efter Biggest Loser!


Redo att snart cykla till jobbet!


Måndag, och förra veckans träning.

Måndag återigen mina vänner, går inte veckorna hur fort som helst?

Idag tog jag en lång sovmorgon då jag somnade vid ett. Så klockan nio ringde klockan, men jag snoozade till kvart över ungefär. Nu har jag ätit en god frukost och ska ut och springa eller gå pw när jag smält maten (beroende på vad mina benhinnor pallar). Sedan är det jobb 14-19!

 

Passar på att lägga upp förra veckans träning:

Måndag: Box-pass 75 min

Tisdag: Sprang 5 km

Onsdag: Vila – cyklade till o från jobbet (1,2 mil sammanlagt)

Torsdag: Gym – rygg o axlar

Fredag: Spinning 45 min före frukost. Cykel till o från jobbet.

Lördag: Powerwalk 50 min

Söndag: Gym – biceps, triceps o bröst.


Världsbäst!

Delad första plats på bästa svenska film. Ingen film har någonsin kommit såhär nära Yrrol i toppen. Men jag är i extas. Den här filmen va så klockren och grym att jag måste se den igen typ NU. Jag skrattade mig genom exakt hela filmen. Bröllopsfotografen kan slänga sig i väggen.
Ni som inte har sett det - se den, och helst imorgon!

Söndagsmys och bio.

Hela min eftermiddag har spenderats med Malin och Lovisa. Vi tog först en promenad för att kolla in den nya ridanläggningen - som inte alls va i vår smak. Stallet ser ut som ett provisoriskt tävlingsstall och allt var bara allmänt stelt och fabrikigt. Fy! Efter promenaden har vi druckit te och kollar på Lotta på bråkmakargatan, söndagsmys verkligen! <3

 

Nu sitter jag med en kopp kaffe såhär efter middagen. Ska röra mig in mot stan om någon timme och gå på bio med Linda. Vi ska se I rymden finns inga känslor! Längtart, haha :)


Gårdagens inköp.

Dessa skor köpte jag på Scorett för 650 kr.


Smyckesträd från Åhléns, 129 kr.

Lycka

Enligt Jana Söderberg, samtalterapeut, har människan fyra grundkänslor: glädje, rädsla, ilska och sorg.
"Lyckan kommer när vi börjar se ett värde i dem alla, när vi kan acceptera livets mångfald i känslorna. Vi kan lära oss att bli lyckliga när vi lär oss vad vi kan påverka och inte påverka i livet. Och det vi inte kan påverka kan vi lära oss att acceptera."

Sundaay!

God morgon!

Nu är det frukost som gäller för hela slanten. Havregrynsgröt med kanel och torkad frukt (aprikoser och gojibär). Till "efterrätt" blir det lite kvarg med funlight och hallon. Mums!

 

Ska åka och gymma om någon timme typ, ska bli skönt! I övrigt så ska jag lägga upp bilder på skorna och smyckesträdet lite senare :)

 

Ha en bra förmiddag så länge!



Tacos-kväll.

Jag och Sofie har påbörjat tacos-festen. Sofia är sen. Jättesen. Jobbigt sen. Haha, skämt å sido. Hon kommer när som helst och då ska vi inhandla allt vi behöver för den godaste tacosen i stan ;) Idag blir det i alla fall inget godis då jag fick i mig minst ett kilo igår. ha ha. Var i all fall på en 50 minuters powerwalk i eftermiddags, alltid något liksom.

 

Hämtade Sofie i Täby centrum nyss och passade på att shoppa lite. Ett par höstskor, ett smyckesträd och lite gojibär rikare blev jag. Bilder kommer upp vid senare tillfälle. Nu- tacos! Haha :D


Lördag, waka waaaka!

Tex-Mex festen igår var helt galen. Jag hade så brutalt roligt, vilket jag även tror alla andra hade. Vi stannade i Lindas lägenhet hela natten och bara dansade gärnet :) Jag kan sammanfatta kvällen med ett par ord sådär i alla fall: piñata, fleeeeera kilo godis, nachos, tequila, corona, mustascher, sombreros osv.


Nu har jag nyss ätit brunch som bestod av äggröra med skinka och majs. Muuums! Snart vankas det powerwalk, om jag nu inte orkar ta mig till barkaby för lite loppis, ha ha. I övrigt borde jag åka till Täby c och köpa bland annat ett par skor. Ikväll kommer i alla fall Sofie och Sofia hit för en tacos-myskväll. Toppen! :)



Friday night

Nu bär det av mot Linda i stan för Tex Mex Partyyy :D

God morgon!

Det börjar bli mörkt på mornarna nu? Eller är det bara vädret just idag? Hur som helst har jag hunnit få i mig resten av swebaren och en halv banan, samt en kopp kaffe. Det där kaffet känner jag inte av ännu. ha ha.
Men hörrni..... Nu är det dags för SPINNING!! Dags att tagga och pumpa gärnet till bla sexy bitch och waaaaka waka, kan det blir bättre? Och vet ni vad, det är FREEEEDAG. :D

Swebar

Jag testade swebar lakrits idag. Huuur god som helst :) Hade dock kunnat smaka lite mer lakrits. Annars inget att klaga på. Har aldrig varit ett riktigt fan av proteinbars, men känns som att denna kommer slinka ner då och då ;)

2 september, en månad kvar.

Halloooj :)

Nu sitter jag och målar naglarna och lyssnar på Lily Allen. Snart är det dags för sängen då ett spinningpass 06.45 står på schemat imorgon. Jag tycker verkligen det är toppen att träna innan jobbet. Dagens rygg- och axelpass (med betoning på rygg) gick skitbra, vilket höll mig på bra humör enda tills stängning kl 19. Helt underbart!

 

I övrigt känner jag mig sjukt uppsvälld i magen, och jag vill äta exakt heela tiden. Ha ha. Försöker hålla mig till mina fem mål om dagen och det funkar toppen bara jag vill. Det är inte ens så att jag är sugen på något eller hungrig, utan jag vill bara äääääta och det kan vara vad som helst. Weird.

 

Dagens matschema kan jag väl lägga upp i alla fall:

Frukost kl. 08.15 : 1 dl fiberhavregryn, 2 äggvitor, kanel, valnötter = gröt

Träning

Efter träning kl. 10.15: Proteindrink, en banan och två riskakor.

Lunch kl. 13.00 : Ris och köttgryta. Till det salad och ett knäckebröd. Efter det pepparmyntate.

Mellis kl. 16.10: 125 g keso, ½ päron + kanel. Samt en halv swebar.

Middag kl. 19.20: Chili con carne och två grova brödskivor.

Kvällsmål kl. 20.50: ca. 100-150 g kvarg, lite onaka, funlight och hallon.

 

Lite kul läsning såhär på kvällkvisten? ;)



Åt nyss lite gott mellanmål :-) keso, päro...

img_6807 (MMS)

Åt nyss lite gott mellanmål :-) keso, päron och kanel.


Another day in paradise!

God morgon,
Jag sitter här och äter min gröt nu. Ska åka iväg till gymmet snart. Tror det blir ett rygg- och axelpass :) Sedan är det jobb 11-19.
Have a great day!! :D
Hösten i alla ära, men här kunde jag inte sitta med något annat än bikini. Om jag inte ville dö dvs. Haha. Och lägg märke till det lååånga håret ;)

Septemer = höst på riktigt

Såhär ser min kväll ut. Myyysigt värre :) Och ja...det är en liten bit choklad ni skymtar i folien. Ha ha. Mörk choklad med hallon. Mums!

Hola chicos y chicas.

Hej vänner!
Måla gick jättebra. Hann precis hela garagets långsida på två timmar, great! Nu har jag nyss ätit och kommit hem från jobbet. Riktigt snabb jobbdag idag. Fem timmar brukar inte gå såhär snabbt :) Nu ska en tjej komma och köpa ett par ridstövlar av mig, toppen.
Innan jag cyklade från jobbet.

God morgon i ett underbart väder!

Åt nyss upp min gröt och nu står målning på schemat!
Ha det bäst denna underbara dag mina vänner :)

RSS 2.0