Varför jag gick på spinningen idag...

...trots att jag mådde sådär.


Jag vill att det ska bli som på bilden ovan...


..men nu kanske det blir såhär efter några chips.


Fast hade jag inte spinnat och ätit chipsen ändå hade det blivit såhär.




Visst var jag bra mickan? ;)

Förintelsens minnesdag

God morgon!
Jag sitter nu här för att börja arbeta med mitt projektarbete. Ledig idag och imorgon i det avséendet. Ska försöka blir klar med hela min avhandling idag. Det skulle va dröm ;)

Natten va sådär. Slava väckte mig stup i kvarten och undrade vad klockan var. Och Sami gick runt i mitt rum hela natten. Ha ha. Nu börjar även Rocky tröttna lite på sötnosen.

Såå.. Nu till pluggandet. Fram till lunch, sen äta och gå på en långpromenad med the dogs!


That's my cool and I can't take it off

Var nyss på Tegelbruket för att hämta lite fribiljetter till fredag. Adam Tensta ska uppträda och det kan väl bli kul :) Har redan sett honom en gång på Hultsfred om jag inte missminner mig! Så be there folks!

Egentligen måste måste måste jag jobba med mitt projektarbete nu, men känner inte fört. Vill hellre ta det lugnt och se x-files typ. Haha. Ikväll ska i alla fall Kurre se ph hos oss och hundarna ska kanske få sova över redan i natt. Myys!



I hate him, I don't wannna date him.

Jag är så sugen på pannkakor, men jag orkar inte laga. Dessutom måste jag plugga PA nu. Trist, men trots detta har jag haft en av de bästa helgerna på länge. Ledig både lördag och söndag är en dröm. Jag är utvilad, har hunnit med mycket, inte trött och sur p.g.a jobbiga kunder. Bättre kan det ju inte bli ;) Det är alltså bara pannkakorna som fattas......

Imorgon är det måndag. Jag har ingen ångest, utan ser en bra vecka framför mig. Inte mycket att plugga alls, utöver projektarbetet dårå. På onsdag och torsdag är vi lediga och då ska jag vara med rocky och sami <3

Nu fick jag precis vin och chips av slava. mmm haha. skiter nog i pannkakor...

Friiiiiiday

Äntligen är skolveckan slut och vi har ännu en helg framför oss. Så jäkla skönt! Dock började denna helg med att jag inte kom på bussen från skolan för att den var full, kul! Tur att jag har en så snäll pojkvän som hämtade mig :)
Nu har Kurre och Anna änglar i sitt hus, samma änglar som mamma hade i vårt hus de senaste fem dagarna. Undra om de gör något fint...
Dags att fortsätta dricka min chailatte :)

Hej

Denna dag har spenderats hemma. Jag har läst, skrivit, läst och skrivit. Nu är jag äntligen klar med läsloggarna (nästan). Känns skönt. Och imorn är det början på ännu en helg :)
Jag hämtade mina drömskor idag. De är skitsnygga och skithöga. Men NÄR ska jag använda dom? haha.

Några bilder från i lördags!


Födelsedagsbarnet <3



Jag och fina Jessica!


Emma!! :)


En del av gänget.


Hej tomtegubbar!

I fredags drog jag, Slava, Jossan och Patrik till Harry b James för att klunka lite dricka. Väl där kom Lubo och gjorde oss sällskap bland de läskiga rockmänniskorna. Väldigt trevligt hade vi :)

För att fira Linda så bjöd hon på middag i lördags och sedan blev det utgång. Massor av härliga människor gjorde att det blev en toppenkväll! Och det bästa var ju att Linda var mycket nöjd med kvällen.



Nu har jag räknat matte ett tag. Var faktiskt ganska svårt. Dock gjorde mina skumtomtar att jag tänkte bättre :-)

Ikväll blir det läsning av svenska bok och kanske en film!

14 januari

Jag känner mig dålig. Sjuk. Trött. Fryser. Blä.

Men dagen till ära måste jag säga:

G R A T T I S  L I N D A  P Å  D I N  1 9 - Å R S D AG ! : )




Det finns en vän som jag har. Hon har alltid råd att festa, no matter what (och hon gör det varje dag i princip). Men hon har visst inte råd att för en kväll fira min student. Tackar.


Caaarszzz

Nu har jag gjort klart sista Internationella Relationer läxan. U n d e r b a r t ! Inget mer sånt skit nu. Istället blir det religion och filosofi som blir nytt för denna termin. Jag erkänner - det är fan så mycket sämre.

Var med Emma, Linda och Jessica idag. Så mysigt! Vi ska minsann fara till Värmland inom kort. Det SKA vi alltså göra! Det blir fint.

Har ätit en halv melon och en bilpåse ikväll. Och druckit ryskt te :)



Blev utmanad av Jossan... Måste dock suga på den karamellen tills imorgon. Nu ska jag sova!




En dåre, två dårar, tre dårar....

Jobbade både igår och idag. Inte så kämpigt som jag trodde att gå upp och så, men NU känner jag mig helt slut i huvudet. Inte konstigt med tanke på alla krävande kunder. Var massa kul jag skulle skrivit från när jag jobbade igår, men nu minns jag inget. Typiskt. Dagens sista timme på jobbet orkade jag bara inte med. Idioter! (räknade kunderna  ungefär som i rubriken)

Slutade 15 idag. Körde fort hem för att skriva på mitt projektarbete. Har väl blivit ca två sidor till nu. Mer ska det bli, efter middagen. Ska äta oxfilé idag. Tänk vilken lyx.


Fuck off and die

Kul att skolan tar upp hela mitt liv för tillfället. Hinner inte ens träffa mina vänner. Jag hinner väl träna på sin höjd. Inte undra på att folk går in i väggen och blir utbrända. Denna konstanta stress jag har inom mig tar kol på mig. Jag vill helst ta studenten NU.

I övrigt sitter jag, Camilla Jansson, och dricker en latte. Då menar jag inte chailatte, utan kaffelatte. Jag hatar kaffe.


Jag glömde ju nästan bort...

Min andra vän från Marocko!



(OBS den lilla svarta jag håller i är den vän jag syftar på OBS)


Min nya vän i Marocko!


Tidningsdöden

Nu sitter jag och avnjuter en supergod chailatte - made by me, myself and I. Jag ska snart hugga in på mina kokta ägg. Mums.

Jag kollade nyss på nyhetsmorgon där bla DNs chefredaktör gästade för att prata om tidningsdöden. I allra högsta grad aktuellt för mig som skriver mitt projektarbete om det. Fick en del information som kan komma väl till användning. Dock var dom inte så smarta, enligt mig. Och marty kallade dom för puckon.

Nu sitter de och testar mat på nyhetsmorgon. Det påminner mig om mina ägg som ligger och väntar.
Vi hörs sen!

Hallå där

Länge sedan jag skrev här nu. Just nu sitter jag och väntar på att mina ägg ska koka klart. De ska bli min frukost denna dag. Jag ljög för marty när vi smsade för en halvtimme sen. Jag sa att jag satt och åt frukost då. Vet inte varför jag gjorde så.

Skulle jag säga att jag satt och åt min frukost nu skulle jag inte ljuga i alla fall.

Jag har varit i Marocko. Definitift ett land att återvända till. Det var bäst på alla sätt och vis. Till och med regnet som varade under två dagar var okej. Jag klappade och matade en känguru, drack nypressad mangodryck för 10 kr, badade i skyhöga vågor (och nu skojar jag inte, trycktes mot botten i den allra största och trodde jag skulle dö), shoppade loss som aldrig förr, spelade bort pengar på casino, såg Agadir från ett berg, höll i en bäbis-get, söp på english pub, åkte taxi för 10 kr på dagen och 20 kr på kvällen o.s.v. All var bara kanon! :)

Nyår firades hos Patrik och Jossan. Hade otroligt trevligt och vi fick avnjuta en mycket god creme brulé som Jossan lagat helt själv! Det hela slutade med att jag somnade på soffan :)

Nu måste jag äta upp mitt andra ägg och sedan spendera min dag med träning och plugg. PA är rena helvetet.

Puss


RSS 2.0