Hvaaar

Jag är så taggad på resan att jag sitter och dricker vin och vill till Tegelbrukert. Jösses! Om ca 12 timmar landar vi i Split, sedan blir det båt till Hvar! Hej dåååååå Sverige!

Fredagsmys?

Kom precis hem från ett spinningpass som Sofias mamma ledde. Det va asjobbigt, men skönt nu efteråt :) Ska duscha och äta frukost nr 2/lunch snart! Vet dock inte vad jag ska äta, men kommer väl på något... Sedan är det bara att packa fram till halv tre då jag måste bege mig mot jobbet. Så ja, roligare än såhär har jag det inte.
När jag börjar jobba kl 15 är det bara 12 timmar kvar tills vi måste åka till Arlanda! Gaaah :D

Myskväll

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Kvällen har spenderats hos Kurre och Anna, vi såg film och hade det mysigt :) Äntligen smakade jag marabou polka också. Mums. Ingen träning idag alltså då jag jobbade 9-18. Imorgon blir det dock andra bullar. Ska träna med Ludvig på morgonen är det tänkt. Rygg.
I övrigt planerar jag för fullt inför resan. Snart åker vi! :D

All the right moves.

Idag gymmade jag och Martina direkt efter jag slutat jobba. Det blev överkropp - rättare sagt biceps, triceps, rygg, axlar och så lite mage. Asskönt. Nu är det dags att bli fit på riktigt. Ha ha. Mitt schema för veckan är fullspäckat med träning. Är sjukt taggad. Haha! Träningskorna hänger även med till Kroatien. Där blir det pw och kanske lite jogging om mina benhinnor är snälla. :)

Monday

Om en vecka är vi på ön Hvar i Kroatien. Resan kommer bli toppen och jag längtar som fan!
Jag ska bara jobba några dagar till sen åker vi. Imorgon väntar ett 9-18 pass, så snart är det dags att sova. Bra så :) Puss

Picknick vid ängsan. Toppen :)

img_5249 (MMS)

Picknick vid ängsan. Toppen :)


Imorgon firar jag och mitt körkort ett år.

Massa blandade känslor. Självklart blir inget som man tänkt sig. Det blir det aldrig.
Om 12 timmar dricker jag champagne. Bra så.

RSS 2.0