Litet kort inlägg.

Jag saknar Viktor så sjukt mycket. Kändes jättekonstigt att vara i stallet idag. Första gången jag tar hand om en häst sen i somras. Jag tänkte bara på Vicke och hur mkt jag saknar allt som har med stallet att göra. Allt.


Bara se dom, speciellt Alice


Law Abiding Citizen




Alice in Wonderland av Tim Burton


Att göra havregrynsgröt

På förfrågan av en läsare vid namn Linda.

För en portion:
Tag 1 dl havregryn (jag brukar ha fiberrika med vetekli i) och lägg i en tallrik, häll sedan ned 2 dl vatten (ibland tar jag hälften mjölk, hälften vatten) och lite salt. Ställ in i mikron och värm 2 min. Ät med valfritt tillbehör, exempelvis lingonsylt, äppelmos, bär etc.

Går även att koka ihop på spisen.

TIPS: gör en större portion om ni inte äter något annat också. Exempelvis brukar jag äta en portion havregynsgröt och två ägg till frukost.

Lycka till!



Godast är dock dinkelgröt gjord på Saltå kvarns dinkelflingor, tyvärr ganska dyrt för en fattiglapp som mig.



Måndag förmiddag

Jag börjar denna dag med en portion havregrynsgröt som vanligt. Ska även äta två skinkmackor och två ägg innan jag beger mig till skolan. Börjar tolv och slutar halv fyra. Har ingen lunchrast däremellan så det gäller att äta mkt nu.

Efter skolan står träning på schemat, och ikväll ska jag laga korvstroganoff. MUMS. Haha, så nu vet ni :)

Sunday

Denna söndag startades tidigt. Jag gick upp klockan tjugo över nio för att slänga i mig lite havregrynsgröt till frukost, sedan bar det av till gymmet för ett spinningpass. Superskönt! Handlade en välförtjänt stor frukost på ica efteråt. Färskt bröd, ägg, skinka m.m. Mums :)

Dagen har i övrigt bestått av att panta burkar och handla middag. Har även sett lyxfällan och xfiles. Nu tror jag att jag ska se Alice i underlandet från 1951. Ska göra en jämförande uppsats i historian, så ska se tre alice-filmer.

Snart ska ni få bilder från i fredags :)

Fem dagar till lön!

Torsdag 18 mars - Jag fyllde 19 år. Ingen bra dag för min del. Mådde sådär. Lite trist, men det var gott med tårta och kul att få lite presenter :)

Fredag 19 mars, igår - Ganska bra dag. Skolan gick rätt fort och sedan var det stress med att fixa allt inför kvällen. Många goda vänner kom och firade min födelsedag med mig. Kladdkaka, vin, cola, chips, morötter, dip osv åts/dracks under kvällen. Och det hela avslutades på Tegel där några av oss dansade loss. En väldigt lyckad kväll måste jag säga. Tack för igår allihopa!  (bilder kommer)

Och så idag då. Lördag. Bakis. Städning. Åt nyss räkmacka, salami, brie, godis, chips och marinerade vitlöksklyftor. Mums. Ikväll ska jag och slava se film tror jag.

Puss


St Patricks Day!!

Skulle till en Irländsk pub på söder i kväll, men jag bangade. Mår inte alls bra. Är så stressad jämt, har huvudvärk jämt, räcker aldrig till. Så nu blir det en hemmakväll i min ensamhet, vilket uppskattas enormt! Måste ta en pluggledig kväll igen. Får egentligen inte, men kommer fan gå in i väggen om det fortsätter såhär. Nu är det dags för ansiktsmask, måla naglarna och se på Heroes :)
St Patricks Day, London 2009

Fullspäckad dag

Idag har jag varit i skolan några timmar där jag bland annat skrev filosofiprov. Kan ha gått hur som helst, verkligen. Efter skolan gick jag i Täby c och pekade ut födelsedagspresenter som mamma köpte, sen åt vi lunch :) Strax därefter mötte jag upp världens bästa Emma och fikade med henne, jättemysigt!!

Dagen avslutades med spinning. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på Svenska Hollywoodfruar innan jag ska sova. Har en brutal huvudvärk.

Sötnosen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6783858.ab

Första skivan, Welcome to the jungle!

Lyssnar på Hope and Glory med Malin. Nu kommer Emma och hämtar oss. Nu köööööör vi!!! :D

Sunny day

Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Blev ett lite udda 10.45-15.00 pass idag. Tiden gick fort och efter jobbet köpte jag lösögonfransar och fjädrar till ikväll! Första skivan. En söndag är väl inte det optimala, men det blir säkert grymt kul :)

Imorse blev jag skrämd av en viss vän som genom ett sms mottaget 01.49 meddelar att han är på sjukhuset för att han skurit sig i fingret. Tydlig av en är en bit av fingret borta. Mysigt.

Se Shutter Island.

Hey

Denna kväll i min ensamhet här hemma lider mot sitt slut. Jag börjar jobba klockan 10 imorgon och känner för att vara lite pigg eftersom jag har bokat upp hela dagen även efter jobbet. Först på schemat står träning, sedan plugga och sist men inte minst äta tacos (som jag även åt ikväll) och gå på Shutter Island. Woho! Bra lördag trots allt. Hoppas bara det blir sol så jag kan ta mig upp på morgonen. :)

God natt! (Hoppas alla röjer på tegel till basic element!!!)


Marocko


Friday it is

Har precis haft webbdesign nu. Fick ungefär inget gjort. Eller jag läste massa bloggar och dregglade över min studentklänning :) alltid något. Nu sitter jag och längtar till gymmet. Det ligger en mattelektion bort bara! Kämpa Camilla.

God morgon!

Lyxfällan kom ut tillslut. Vid halv elva tror jag. Låg i sängen med datorn och kollade. I tio minuter. Sen somnade jag. Slava gick och la sig klockan ett. Där låg jag med datorn framför mig. Jag hatar känslan att vakna och ha både kläder och smink på sig. Men nu är jag avsminkad och avklädd för att snart sminka mig och klä på mig igen. Ha ha!
Ha en trevlig Fredag!

Go kväll!

Jag är hungrig konstant. Så nu vet ni det.

Just nu är jag lite irriterad. Lyxfällans nya säsong med Charlie och Mattias hade premiär idag, och jag missade det tyvärr. Det jag är arg på är att tv3 inte lagt upp det på webben ännu. Bläää jag ville ju se det nu. Plugga orkar jag inte så det får väl bli att se något random program. Får väl funka. Okej, Camilla.


Träningsvärken börjar smyga sig på.

Nu ska jag snart gå iväg mot bussen. Det är ingen sol idag. Trist.

Hallå där!

Nu sitter jag i bilen och väntar på Martina. Vi ska iväg till gymmet och träna. Jag hoppas att jag kan springa lite, men är rädd för att benhinneinflammationen inte gett med sig ännu :( annars blir det pw och styrka.
Jag måste bara berätta en sak!! Idag fick vi tillbaka våra matteprov och jag hade förväntat mig ig, meeen jag fick VG!!! Så nu kanske jag får det i betyg i matte C beroende på nationella. Så jävla glad är jag :D
Nu ser jag marty komma gåendes så vi hörs senare. Glöm inte att glamourama kommer ut idag 18.00. Haha!

Just nu

Äter min favoritglass. Ska fortsätta plugga religion nu. Om ett litet tag - Glamourama, såg det ju aldrig igår, hahaha.

Goddag mina kära!

Det är sol. Det är vår (nästan iaf). Jag är glad. Imorgon är det onsdag.

Igår tränade vi BP. Som uppvärmning stod jag på crosstrainern i 10 min och efter körde jag powerwalk på bandet i 15 minuter. Det kändes otroligt bra och jag var helt slut i kroppen efteråt (och idag). Till middagen blev det hamburgare och gårdagens onyttigaste var två djungelvrål. Jag som hade tänkt ha godisförbud.

Idag är vila inplanerat. Jag ska plugga religion hela eftermiddagen och kvällen. Och senare känner jag för att se ngt kul på tv, måla naglarna och ha ansiktmask. Och äta apelsin.

Jag älskar solen.

Första tisdagen i mars

Idag har varit en bra dag. Den började med att jag hämtade sötaste Rocky på hunddagis vid 12, sen låg vi och mös i soffan och kollade på Heroes varvat med bus och promenader hela dagen :) Världens bästa hund!
På kvällen lagade jag middag till mig och Slava. Det blev lax i ugn med en pestoröra på och till det quinoa och sallad. Utsökt!
Efter middagen drog jag och Martina iväg och tränade. Bodypump. Hur skönt som helst :) Nu har jag precis ätit en macka med keso och skinka. Jag är slut i hela kroppen. :D

RSS 2.0