Love it!

http://www.youtube.com/watch?v=YwwTIEZAuHI&feature=related
Why oh why går det inte att lägga upp youtube-klipp på bloggen med en macbook?! Ni som orkar får kopiera länken.

Tisdag kväll.

Blev en bra tid på femman idag! Mina vader blev dock mer och mer döda ju längre jag sprang och benhinnorna protesterade lite. Så nu blir det voltaren i några dagar och ingen springning förns tidigast söndag igen. Känns dock som att jag borde börja springa lite längre nu och utmana mig själv mer. Kommer ned i puls lite väl fort och känner knappt att jag tränat efteråt. Hehe. Helt klart dags att börja springa längre när jag tänker efter :) Nu dricker jag en smoothie på kvarg, banan, frysta jordgubbar och lite mjölk. Verkligen en ny favorit!

 

Måste även säga att jag och Jessica va på invigningen av Max Hamburgerestaurang i Arninge idag. Sååå jävla goda hamburgare! De bjöd på champagne, men dessvärre körde både jag och Jessica… Jag tog i alla fall orginalburgaren som vi fick gratis tack vare vår vip-inbjudan och till det äpplen!

 

Imorgon börjar jag inte förns klockan 14. Ska dock måla hela långsidan på mitt lilla hus, också kallat garaget. Men tror i alla fall att det blir vilodag imorn, endast cykeln till jobbet. Köpte förresten ett regnställ för 250 kr idag på Stadium outlet, toppen! Nu kan jag alltid cykla till jobbet.



P.s. Jag saknar Jossan (aka Ådi) som jag inte träffat på år och dagar känns det som!

Run Camilla, run!

Ska ut och springa i min nya vindjacka och löpartajts innan det blir kolsvart ute :)

En tisdags-tanke

Lyckan kommer till den som skrattar!

Och så får vi vara med om ännu en måndag!

Morning sunshines!

Tomt att Martina inte är i huset längre. Igår tog vi hennes pick och pack och körde till Uppsala. Där kommer hon bli kvar i några år sådär. Tack och lov att det är nära i alla fall :) Hon flyttar in hos världens sötaste tjej och i en grymt fin lägenhet. Kunde inte blivit bättre!

Nu har jag just ätit en jättegod frukost och sitter här med en kopp te och en kopp kaffe. Måste sätta lite fart och sminka mig nu! Börjar jobba kl 10. Efter jobbet ska jag och Jessica på ett box-pass. Blir kul :)

Ha en toppendag!





Dags för utgång!

Sminket är min systers fina verk.

Wonderful day.

Jag fullkomligt älskar lördagar. Förmiddagen spenderades på gymet. Körde triceps, biceps rygg och axlar. Två övningar på varje utom biceps där jag bara körde curl med stång. Kändes jättebra och det va skönt att ta igen lite gymträning som uteblivit under veckan.
Vid klockan tolv åkte jag och Martina till stadium outlet i arninge och shoppade. Mitt gick på 1000 kr. SÅ värt :) När vi kom hem åt jag världens bästa lördags-lunch, blodpudding! Så jäkla gott.
Vindjacka från peak, 500 kr
Träningshandskar, 50 kr
Långa springbyxor, 200 kr
Superskön tjocktröja, 250 kr


Lite kaffe kanske skulle sitta på sin plats innan vinet korkas upp?

Off to Stadium outlet!


Lördag, finally!

Sjukaste arbetsintervjun jag någonsin kommer vara med om. Helt sick. Snubben öppnar men en öl i handen, sköööönt! Mötet sker i sackosäckar. Jag säger ett ord. Det går inte att beskriva hur fantastiskt roligt det var. Hela livet spårar just nu. And I like it!!!!

Nu ska jag roa mig med att läsa apotekets ...

img_6807 (MMS)

Nu ska jag roa mig med att läsa apotekets tidning tills dess att kunderna vaknar till liv :)


Moooorning sunshines!

God morgon,
Idag är det äntligen fredag. Det känns helt underbart. Jag sitter och äter gröt med kanel just nu. Gaaah klockan är så lite och jag har inte lunch förns 12. Får bli ngt litet mellanmål innan dess helt enket. :) Jag är så himla glad. Tog en springtur på kvällen igår och klockade mitt snabbaste hitills. Det var mörkt och jag lyssnade på Metallicas album Death magnetic, kan ha varit det? haha. Hur kul som helst i alla fall!!
Kan slänga in en till bild på frisyren när jag sminkat mig och så :)

På begäran.

Skitnöjd med färgen, men klippningen blev lite väl kort :)

Arbetsintervjun är på Kungsgatan på ett rekryteringsbolag. Säljarjobb typ. Minns dock inte riktigt vilket av alla de jobb jag sökt detta är. haha.

Bara så ni vet.

Mitt hår är long gone. Borta. Obefintligt.
Färgen är mörk. Dark.

Imorgon ska jag på arbetsinterju efter jobbet, great!!

Imorgon är det fredag!!

Nu på morgonkvisten är det frisören som gäller. Iiiiih, det ska bli så KUL att få en liten förändring i håret :D Ni får se sen! Efter frissan ska jag försöka hinna med gymmet, och så lidl för att köpa kvarg. Kl. 12 börjar jag jobba.
Jag med min kaffe och smothie just nu.

Myskväll!

Ikväll har jag och Jessica hälsat på Emma med familj. Så himla mysigt. Vi fikade och bara mös lite :) Kärt återseende att träffa Emma, och underbart att äntligen få träffa lilla plutten. Hon och Jocke har världens sötaste lilla pojke!
Fina Hugo i min famn.

Waaaka waka!

Världens roligaste spinningpass. Pumpa till sexy bitch och waka waka kl sju på morgonen kunde inte sitta fel idag :) Underbart! Nu är jag nyduschad och sitter och äter gröt med kanel och rivet äpple. Snart ska jag ge mig på äggen. MUMS!

Onsdag, 25e, lön osv

Taggar för morgonspinning nu! Woho! :D

Hallooj!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och redo att ta det lugnt, haha. Jag har ätit, fixat matlåda och fixat en frukost-smoothie till imorn (ska gå på ett spinningpass 06.45 och vill hinna få i mig ngt). Det blir ingen träning idag, då jag känner att jag måste få lite sömn innan spinningpasset imorgon bitti ;) I övrigt väntas en förmiddag imorn då jag och Martina ska shoppa på Stadium outlet innan jag börjar jobba kl 11. På kvällen ska jag äntligen få träffa Hugo, och resten av familjen så klart. Ska bli såå mysigt :) <3

Tisdagsmorgon.

Idag blev det lyx-frukost. Pannkakor! Så himla gott. Ingredienserna är havregryn, ägg, mjölk och hallon. Hur enkelt som helst! Uppepå hade jag självklart kvarg med funlight och hallon ;)
Snart bär det av mot jobbet!

Another day in paradise!

God kväll igen,

Jag vet inte om jag ens ska dra förra veckans träning. Kan bara säga att det blev sammanlagt 356 minuters powerwalk, 21 min intervall-löpning, ett bp-pass och ett axel- o ryggpass. Mycket pw, men annars inget att hänga i granen ;) Måste komma igång ordenligt med löpningen igen inför Topploppet!

 

Idag, måndag, har varit en underbar dag! Avslutade den just med ett bp-pass. La på massa vikt idag och blev helt slutkörd. Hur skönt som helst! :) Denna vecka ska bli en bra träningsvecka!


Måndag imorgon. Känns bra!

God kväll,

Min dag spenderades först i stallet med Emma. Kollade när hon red sin fina häst! Jag blev ännu mer sugen på att skaffa en egen igen. Dock har jag bestämt mig för att nöja mig med att bara vara medryttare tills vidare. Endast pga ekonomin. Tråkigt, men förhoppningsvis hittar jag en fin medryttarhäst :)

 

När jag kom hem fick jag en brutal huvudvärk så sket i träningen. Gick istället en pw på 40 min innan middagen och en efter på 50 min med Martina. Toppen!

 

Nu ska jag sova, och jag ser fram emot en normal vardag igen. Denna veckan jobbade jag tre dagar och med tanke på mat, uppsala, födelsedag osv har hela veckan varit en lång helg. Slut på det nu! :)



Min start på söndagen!


Igår.

Igår bar det av på en 1 timmes powerwalk på eftermiddagen. Hur skönt som helst, förutom att jag har ett så brutalt skavsår :( Det var i alla fall en mysig runda, och jag klarade mig PRECIS ifrån regnet. Första droppen kom när jag svängde in på uppfarten. Hehe.
På kvällen tog jag bilen till Sofie i Åkersberga. Vi såg på film och åt massa. Popcorn, morötter, gurka, dip, godis osv. Haha. Jag råkade dock somna till filmen. ;)
Ute på min pw igår.

Himlen mot slutet av rundan.

Living the dream!

Igår var det lillebrors 18-års dag (so sick!!), pappa bjöd hela familjen på middag och diverse drinkar på Teatergrillen. Fantastiskt god mat, alltså verkligen fantastiskt god!! Helt galet vilka mat-dagar det har varit denna veckan, ha ha. Ätit konstant känns det som. Efter middagen bar det i alla fall av till Amanda på Marknadsvägen. Sofie joinade, men sedan drog hon vidare in mot stan. De andra drog till Tegel och själv blev jag. Bäst så. Haha.
Grattis lillebror, finally 18!!

Underbar frukost. Hallonpannkakor gjorda p...

img_6807 (MMS)

Underbar frukost. Hallonpannkakor gjorda på fullkornshavregryn, ägg, mjölk och hallon så klart! På dom hade jag kvarg med funlight och ännu lite mer hallon :) Skriver ett längre inlägg snart!


Åt precis en god lunch efter ett axel- och...

img_6807 (MMS)

Åt precis en god lunch efter ett axel- och ryggpass :) nu - jobba!


Uppsala!

Haft en sjukt spårad kväll i Uppsala igår! Roligaste kvällen på lääänge, och så himla skönt att slippa Täby för ett tag. Idag har vi varit bakis och ätit buffe. Så sjukt gott, men så sjukt mycket mat. Sushi i mängder, friterade räkor, friterad kyckling, vårrullar, yakuniku, wok m.m. Huuuur gott som helst och vi blev huuur mätta som helst. haha :D
Nu dricker jag te och ska snart göra en smoothie till middag, är dock fortfarande halvt mätt sen buffen vi åt vid 14-15. Ha ha.
Tack så jävla mycket för en fin kväll och dag idag, Martina, Elin och Frida! <3

Topploppet!

Juste! Jag och Jessica är nu anmälda till Topploppet som arrangeras av tidningen ToppHälsa! Åååh vad taggad jag är. Haha. Kommer säkert gå jättebra, eller det hoppas jag iaf ;)

Förmiddagsträning

Va ute på en pw/springtur för en timme sen. Körde 8 min pw som uppvärmning och för att komma till grusvägen, sedan blev det 21 min intervaller. 3 min springa - 1 min gå, och sen mot slutet körde jag springa 2 min - 40 sek gå och sist 1x 60 sek springa - 30 sek gå. Avslut med 8 min pw. Vet inte alls hur lång rundan blev men det kändes rätt bra iaf :)

Nu bär det snart iväg för begravning av mormor.. :/

Viktor

Jag drömde om min lilla Vickevire i natt... Puppie, saknar honom så jävla mycket. <3

Off to work!

Tycker att det är så himla tråkigt att vi alltid måste ha svarta byxor på oss på jobbet, men en regnig dag som denna gör det fan inget! Haha

Måndag kväll, det är höst.

Nu är jag hemma och har äntligen ätit middag och varvat ned lite efter jobb och träning. Jag och Martina körde Bodypump idag. Det va skitkul och jag är så jävla taggad inför höstens hårdträning! I september jobbar jag 9-16 varannan dag och 14-19 varannan mån-fre, så jag kommer hinna träna som en dåre, haha! Ger ju dessvärre inte så mycket pengar, men som tur är har jag fått en helg i alla fall. :)



Jag kan lägga upp vad jag ätit idag:
Frukost innan pw: Hallon-smoothie gjord på kvarg och ett glas proviva.
Lunch: Lax, potatis, rödbetor, sallad och sås.
Mellis: Kvarg, funlight, blåbärsyoghurt och jordgubbar.
Mellis innan bp: En halv banan, ett glas proviva och en smörgås med leverpastej.
Middag: Ost och skinkpaj med sallad till.


Lidls kvarg är bäst!

Hallon-smoothie!

Jag gjorde nyss en frukost-smoothie på ett recept man fick med i ToppHälsa. Den blev skitgod. Bytte ut några ingredienser men såhär såg det ut:
Receptet löd såhär:
1 portion
1 1/2 dl lättkesella
1 1/2 dl minimjölk
1 dl frysta lingon (jag tog hallon istället)
1/2 banan
1/2 msk kallpressad linfröolja (jag tog krossade linfrön istället)

Kör kesella, mjölk, lingon, banan och linfröoljan i en mixer till en drink.
Ät ett ägg och drick grönt te eller kaffe till.

Skitgott att toppa med jordgubbar!

Förra veckans träning!

Måndag: Pw runt rönningesjön (ca. 6 km)
Tisdag: Gym - axel, rygg o mage.
Onsdag: Jogging 5 km, lite intervaller. 28,52 min.
Vardagsmotion: Cykel till o från jobbet (1,2 mil)
Torsdag: Vila, cyklade till o från jobbet.
Fredag: Benböj o utfall hemma. Red på Tarraz.
Cyklade 6 km.
Lördag: Pw i 48 minuter innan frukost, cyklade till o från jobbet.
Söndag: Gym - biceps, triceps o bröst.

Cyklade totalt 4,2 mil förra veckan. Kan bli svårt att slå det då jag bara jobbar tre dagar den här veckan. ;) Varav den ena (idag) ska jag ta bilen så jag hinner till ett bp-pass ikväll. Hehe

Suuuunday, utan sol?

Nu sitter jag och intar lite frukost. Blir bilen till jobbet idag, så kan jag åka direkt till gymmet efteråt. Fab! Läser lite i min ToppHälsa som kom i fredags, utan att jag visste det! Älskar den tidningen. Bäst helt enkelt.
Igår hängde jag lite med Martina och hennes vänner, jag sket i att följa med till Tegel. Tur var väl det. :)

Lördag!

Nu sitter jag och äter frukost. Var just ute på en 48 minuter lång pw, såå skönt i morgonsolen :) Sprang kanske 10 min av de 48 minutrarna. Mina benhinnor börjar lägga av igen... Men provade springa precis i slutet också och då gick det mycket bättre. Jaja, nu sitter jag i alla fall och äter frukost. Gröt och kaffe! Sen är det jobb.
Efter pw, man ser dock inte hur jävla mkt svetten rann. haha

Idag är en sån här dag. Ingen träning, bar...

img_6807 (MMS)

Idag är en sån här dag. Ingen träning, bara cykling fram o tillbaka till jobbet. Nu ska jag äta lite godis, dricka te o se ngt kul på tv.


Kvällen i korthet

Kurre. Tegel. Ett glas vin. Lite dans. Skjuts hem. Gjorde av med 20 kr sammanlagt. Tack gud att jag är tjej. Hahaha. En väldigt lagom, men toppenbra kväll! :)

God natt!

Taggar för springtur innan jobbet!


God kväll.

Vilken rejäl dag det har varit. Jobb 10-19, mycket att göra så ingen lugn stund direkt. Efter jobber bar det direkt av till gymmet för ett axel- och ryggpass, la även in lite mage och crosstrainer. Kändes sjukt bra, hade massor av energi! :) efter det har jag bara hunnit äta middag och sitta lite vid datorn. Nu ska jag se ett avsnitt av Supersize vs. superskinny innan jag sover.

Ska gå upp strax innan 08 imorn och springa innan jobbet. Sköönt.

Myser framför tvn :) te och ljus känns lit...

img_6807 (MMS)

Myser framför tvn :) te och ljus känns lite som höst. Förutom fläkten då ;) imorgon är det tisdag och jobb 10-19. Puss


Godaste middagen!


Förra veckans träning!

Måndag: Gym - rygg, axlar o mage
Tisdag: Sprang runt rönningesjön, 6 km. Intervaller på 60 sek 10 sista minutrarna. Tog sammanlagt 30 min runt.
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila / cyklade till o från jobbet, 6 km enkelväg.
Fredag: Backintervaller 13x30 sek + 2,1 km jogging. Samt cykel till o från jobbet.
Lördag: Gym - biceps, triceps, rygg o mage.
Söndag: Insanity-pass. Allt med egna kroppsvikten. ASjobbigt.

"Halloj. Vad kul vi har"

I onsdags var det Tegel som gällde. Så himla kul! Astaggat innan hemma hos mig och sen dansade vi loss på tegel. GRYM kväll :) Jag drack väldigt måttligt också. Bara en halv vinflaska och en shot. Toppen! Det gjorde att det var okej att cykla till jobbet igår. Haha. Med andra ord blev träningen såhär onsdag och torsdag:
Onsdag: Vila
Torsdag: Cyklade till och från jobbet, totalt 1,2 mil.

Idag började jag kl 13, vilket resulterade i träning imorse. Backintervaller! Jobbigare än vanligt idag. Kände en del press när min träningsvän försökte få ur all energi och ork ur mig. Han lyckades vill jag lova! Först 5x30 sek, vila någon minut. 5x30 sek, sen vila ngn minut - sedan 3x30 sek. Sammanlagt 13 intervaller alltså samt 2,1 km jogging med uppvämning och nedvarvning. :) Var sådär nöjd då jag inte preseterade grymt. Men tack vare vännen så pressade jag mig tills jag höll på att spy iaf. Haha. Jag cyklade även till och från jobbet idag :)

Livet är underbart!

Jobbdagen var mycket bättre idag. Bitchen från igår var ledig idag :-) Istället jobbade jag med världens sötaste tjej, toppen! Men det är rätt sjukt vad Arninge centrum är fult och tråkigt. Jag fattar varför folk inte åker dit, haha.

Efter jobbet åkte jag till skavlöten och sprang runt Rönningesjön. 18 min jogging, sedan intervaller på 60 sek/gå 30 sek resten av de 10 min som va kvar. Kändes hur bra som helst!! Skitkul :D
Nu ska jag rensa lite på rummet, sen kanske Ludvig kommer förbi en sväng :)
Puss

Måndag! Dag 1 efter semestern..

Första dagen i Arninge. Jävla dött centrum det där. Haha. Folk undrar varför jag bytte dit. Det undrar jag också. Men men, dagen gick snabbt och allt flöt på bra. Det finns dock en kollega som jag har väldigt svårt för. Alltså VÄLDIGT svårt för. Det är väl bara att hoppas det blir bättre!

I övrigt har jag gymmat idag. Rygg, axlar och mage. Jätteskönt och kul att vara tillbaka på gymmet :) Imorgon blir det jobb 9-17, sedan jogg/intervallträning runt rönningesjön! Toppen :)

Hemma!

Nu är jag hemmaaa :) Skönt och tråkigt. Idag blev det i alla fall en springtur med Lotta. Ca. 5 km. Gick HUR lätt som helst, så det är dags att börja springa lite längre nu! Är så himla dålig på att utmana mig själv.
Här får ni några bilder från veckan:
Det fina stallet!
Lille fölungen
Min största kärlek
Min näst största kärlek

Leksaken i stallet!

RSS 2.0