Tydligen Halloween.

Nu börjar jag göra mig i ordning för middag hemma hos Emma. Min "utklädnad" är ganska rolig, men väldigt osatsig ;) Ska ev ut efter så vill ju inte se för hemsk ut!

Nu har jag äntligen fått en vanlig fönsterruta till dörren i mitt rum. Så nu kan man se ut också. haha. :)

Ha en trevlig kväll, hinner inte skriva mer nu.


Kort och gott

Ja ni, det är väl idol som gäller ikväll. Och chips. Inte mer avancerat än så! :) Heja Tove och Eddie!

Det är ju fint väder i alla fall

Ja ni, vilken dag hittills. Stress stress stress. Men nu ska nog allt gå vägen. Undra vem man ska döda om inte mj- this is it är bra nu. Det återstår att se.

Jag har gjort ungefär ingenting idag. Myst med rocky. Bra så :)

Igår var vi ute på söder. Vi kollade på grymma Kafkas Fever och drack lite alkohol. Åkte hem vid halv ett för att de inte serverade te på ett ställe. Sämst.

Snart bär det av mot djursholm-universitetet-kista-biioooo! Lång väg dit. ;)

Hjälp!

Mina inspirationskällor till att det blev såhär är Jossan och Helena i Ensam mamma söker. Båda skitsnygga i sina frisyrer.

Har ingen bra bild ännu, men här får ni se lite. Kort är det, som fan!



Dance with somebody

Lov kan vara det bästa som finns. I eftermiddag ska jag visserligen plugga en hel del hade jag tänkt. Men lite kul ska det faktiskt bli. Mitt projektarbete är, som tur är, intressant :)

Blev tillfrågad att ta hand om Rocky idag, men ska göra en sak 13.00 så jag kan inte. Ni får se sen. Jag är nervös. hehe. Blir nog toppen!

Nu lyssnar jag på partymusik och ska sminka mig lite. Ska skriva kontrakt idag också så att jag får pengar nästa månad. Min arbetsplats är så dålig på att komma ihåg det där så allt blir i sista stund.

Have fun!

Grattis!


Dagens födelsedagsbarn, på gårdagens fest :)


Kan ni tänka er?

Ja ni, nu har jag fått ig på mitt första prov någonsin. Att det kom i trean är väl ändå hyffsat bra. Att det var matte var väl ganska otippat. Matte C är alltså icke att leka med, that's for sure. Efter skolan dränkte jag mina sorger med en cider på Tegelbruket i goda vänners sällskap. Känns bättre nu. Och Idol väntar. Okej fredag. Nu är det lov. Tack för det.

Vaccinera sig eller inte?

Det är verkligen frågan. Ska jag eller ska jag inte? Ska ni eller ska ni inte?

Jag är verkligen inte rädd av mig. Jag är arg över all hysteri. Men fortfarande. Eftersom att man ligger i en riskgrupp kanske det är smart. Jag vet inte


Today

Ett prov senare sitter jag här. Sjuk. Det är studentkläder provning idag, mössa och sånt. Jag orkar inte. Skickade min beställning på sms istället till Sofia. Bra så!

Jossan kom nyss och hämtade Rocky. Han är så fin den hunden. Mamma är också kär, hon köpte till och med en leksak till honom när hon var och handlade. Den ska han få ha när han är här. :)

Dags att göra en näringsväv och lite matte innan det är dags att vila med tv-serier resten av dagen.


Bara så ni vet.

Ludvig är en man, ingen jävla maskin.

Det var allt! Eller nej förresten. Han är min bästa vän. Nu är jag klar. Hej då.

Fantastiskt snygg.


Jag dör fortfarande när jag ser honom.


Come Around

Nu har jag precis varit och tränat. Bodypump. Riktigt jobbigt. Har alltid tyckt att det är väldigt roligt, men nu har jag nästan tröttnat. Hehe. Lagom kul att de bara byter program var tredje månad också... Men men. Skönt att ha tränat i alla fall. :)


Vem lämnade vem

Man ska aldrig säga sanningen till någon, som saknar förmågan att förstå.


Melissa Horn kan vara bäst.


Drömmar och saknad

Imorse ville jag inte vakna. Jag drömde länge om mina kära vänner Linda och Emma. Emma hade körkort och en vit volvo. ha ha. Vi var på landet hos Lindas mormor och var rädda. Varför minns jag inte.

Linda är ju på segling nu. Saknar henne jättemycket. Har nu suttit och läst igenom alla loggböcker de skrivit hitills (1 vecka) på Marina Läroverkets hemsida. De verkar ju ha det bra i alla fall. Fint så :)


Ni betyder mycket.


Puss

Nu är det dags att sova. Skönt att det blir hyffsat i tid i alla fall :)

Imorgon står plugga, skola, tegel, plugga, träna, plugga på schemat. haha! Vilket fantastiskt liv man har.


God natt

Clothes

Last Top SEK 349, Ichi - NELLY.COM Flash Top SEK 749, Modström - NELLY.COM Liana Net SEK 479, Whyred - NELLY.COM Active Top SEK 299, Vila - NELLY.COM Cilla Knitted Cardi SEK 575, Koola Anna - NELLY.COM Esmeralda Point Dress SEK 249, Rut m.fl. - NELLY.COM

Lite snygga kläder från nelly.com. Kanske kan man beställa hem ngt när lönen trillar in på fredag :)


skor, igen....

India SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Förlåt att jag skriver ännu ett inlägg om skor, men dessa va så snygga!!


Shoes

 


Paljetter i all ära, men jag är lite osäker på dessa.. skulle vara coolare om de hade lite platå, men nu- nej (Ellos)



Dessa var ju sjukt coola. (have2have)



Sleep tight

Äntligen dags att sova. Slut på denna helg. Snart kommer en ny, det är ingen vanlig helg utan starten på ett lov. Vad skönt det ska bli. Jag längtar :)

God natt mina vänner!

It goes on and on and on and on.

Galen kväll igår. Hade sjuuukt roligt. Förade hos Malou. Utgång på tegel. Massa bra vänner. Inget bråk. Mycket dans. Sjukt full. Gjorde grejer som jag älskar mig själv för. Jag är sjukt rolig. Tacka mig för att jag förgyller ert liv mina vänner. Haha.

Idag mår jag sämre. Trött. Bakis. Sovit bort hela dagen. Inte pluggat. Ångest. Stressad. VÄRT! :)


Alltså så jäääävla kul!!


Finally!

Åh nu kan jag andas ut. Slappna av. Göra vad jag vill med denna eftermiddag och kväll. Tills imorgon då nästa veckas grejer drar igång. Men nu ska jag njuta! :)

Dagens skoldag var väl lite sisådär. Desto skönare har jag haft det hemma eftersom att jag skippade sista lektionen. Har sovit i två timmar och nu skrivit klart mitt arbete om Rwanda. Great!

Nu är det dags att avnjuta lite mat. Senare - träning!


Just så

"Planer är ingenting, planera är allting." - D.Eisenhower

Ni som känner mig är nog inte förvånade över att jag känner igen mig själv här ;)

If only tears were laughter

Efter en kort skoldag med endast en lektion 12.10-13.15 så sitter jag här och ska ta tag i det jag behöver göra tills imorgon. Trist att vara en lat människa, vad skönt det hade varit att ha den energi blondinbella har (eller utger sig för att ha). Men jag ska väl också klara detta. haha

Idag har jag lyssnat på Boyzone hela dagen, och lite 107,5 förresten, det dunkade jag högt imorse. Nu är det Boyzone i alla fall. Fint så.

Jag har gått ner i vikt lite, vet inte hur mkt dock.. har inte vågat väga mig. Skulle iofs tro att det kanske inte är ngt eftersom jag lär ha fått mer muskler istället. Men märker det på mina jeans. Jag är glad :D




No matter what

Jag är ganska trött på att somna stressad, vakna stressad, vara stressad - av ingen anledning egentligen. Bara man gör det man ska och inte är så förbaskat lat går ju allt toppen. Eller?





Optimisten ser en möjlighet i varje problem, pessimisten ser ett problem i varje möjlighet.

Söndagsmyyyyys

Idag har jag jobbat igen. Börjar tröttna lite på't, men pengar är ju alltid bra att ha. Tänk vad mycket märkliga människor man stöter på. Undra hur många kunder jag hade idag tex. Det finns ju vissa som utmärker sig otroligt mycket. En tant igår trodde att man kunde panta flaskor på apoteket, dom där vitamin well, för enligt henne pantar man alltid flaskorna där man köper dom. Hej då sa hon med ett tillägg att hon aldrig mer ska handla hos oss. ha ha.

Igår hade jag och kurre det jättemysigt med körslaget och lite fotboll. Skönt att ha någon att prata med. :) 

Om drygt en timme börjar ensam mamma söker, mitt höjdpunkt på veckan, trots att det är söndagskväll ;) hehe.


Kan någon förgöra alla dårar i denna värld?

Fantatsika psyko som gjorde min kväll, tack.

Igår hade jag en grymt rolig kväll, med början på ett trångt, men mysigt Treat. Därefter begav vi oss till Collage. Vi dansade skitmycket och allt var fantastiskt roligt :) Mycket skratt blev det under kvällen.



På tunnelbanan hem blev jag attackerad. Bokstavligen. Läskigt. Ha ha, men fyfan vad KUL! Kvinnan (aka Psykot) slet tag i min väska för att få tag på pengar och hon slängde en dyrbar enkrona på mig. Går inte att återberätta lika bra här, men alla kommer nog få höra det så fort jag träffar er igen ;)

Nu är det snart körslaget/fotboll med Kurre och ev Rocky. :) puss.

Heey

Är hemkommen från skolan och har precis ätit. Nu ska jag sova/vila och sedan är det dags för dusch, mat och tillfixning. Vi ska göra stan idag, som man så fint kan säga det. ha ha.

Later dudes!

My love



So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there
Where the skies are blue
To see you once again
My love, Viktor

 


Forever is gonna start tonight

Nu sitter jag här. Ingen ork till något. Då känns nog sängen som det bästa alternativet. Och det är ju inte helt fel.

Jag har suttit och knaprat i mig fullkornspepparkakor hela kvällen. Så jävla gott! Något jag rekomenderar till er alla. Köp, helst NU.

Jag är en väldigt snäll människa, även om det inte verkar så ibland, det ska ni veta. Jävligt snäll till och med. Fast det behöver verkligen inte vara något bra i alla lägen, det ska ni också veta. Summering: Va inte för snälla.



An empty street
An empty house
A hole inside my heart
I'm all alone

The days we had
The songs we sang together


Broken hearted

Nu åker jag och tränar. Bodypump. Yeeey. Lite roligare än att plugga. Ska klunka upp mitt te och sen bär det av. Men jag saknar mitt träningssällskap. Kom tillbaka snarast!


Igår hade jag Rocky hela eftermiddagen och kvällen. Världens finaste hund. På riktigt. :)


Det är verkligen fantastiskt...

...hur störda människor det finns i denna värld. Vad vill de oss? haha. Men lite roande var väl klassens guide runt södermalm. Vi fick dels reda på att hon inte skulle banga på en kille som såg ut som Robin Hood och dels att hon var född utanför äktenskap. Sen klev hon i hundbajs till råga på allt. KUL

Nu sitter jag med en kopp te och funderar över livet, typ vilket pass jag ska gå på idag. Ha ha. :)




När kan jag bara få vara helt lycklig?



Måndagsmyyyyyys

Aaa tjena!
Måndag igen då, vilket innebär måndagsmys, eller kanske måndagsstress. Beror ju vilket man är mest sugen på. :) Jag är sugen på mys. Och det ska jag snart ha med tända ljus i soffan!

Men idag kan jag stolt säga att jag bara har några meningar kvar på min engelska uppsats, och med det säger jag att det är slut med min jävla plugg-blogg. Jag ska icke skriva mer om allt jag har att plugga o.s.v. Jag ska till och med tänka bort all stress pga skolan från min kropp. Jag måste. Bäst så.

Om en och en halv timme är det Svenska Hollywood Fruar, lite underhållning såhär på måndagskvällen är ju inte fel precis. Jag ska dricka te och tända ljus. Mysigast så. :) Där har vi mitt måndagsmys.


Det är dags att lägga på.

Men jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. Men det går inte.

Och sen blir allt svart

Igår hade jag, marty, kurre och rocky en mysig kväll framför tv:n. Körslaget var det vi såg. Faktiskt ganska kul! Men en viss af Ugglas var väl lite överdriven, kan hon bara lugna sig? Vi åt massa popcorn och chips så min spinning igår gav väl inte så mycket när allt kommer omkring. haha. Eventuellt gick det jämt ut ;)


Sötnosen


här ser han så stolt ut. lill-kungen 

 
Nu kom jag nyss hem från jobbet. Gudars vad trött jag är, men nu är det plugg som står på schemat och ikväll kl 20.00 är det ensam mamma söker! :) jag är nöjd.


 


A fire

Jag älskar inte hösten när den är som idag.
Men jag älskar hösten när det är sol och fint. Såklart.

Fan vad mycket minnen jag får. I förrgår när jag gick till stallet kom så mycket minnen upp. Jag saknar Vicke mer än någonsin. Att titta ut över stubben och fundera över hur många gånger jag ridit runt där med min ponny. Men det minne från just den här årstiden är en höst då han var väldigt sjuk. Vi promenerade varje dag bland löven i den kyliga luften. Jag saknar min Viktor så otroligt mycket.


Tjaaa

Fan vad jag älskar Tove. Så jävla COOL tjej! Galet.


I got soul, but I'm not a soldier...

Nu är jag hemma och iordninggjord för sängen efter en trevlig kväll med Linda, Jessica och Erika. Underbara vänner det där. :) Vi glodde lite på idol och drack te, sen såg vi första avsnittet i dokumentärserien "Inlåst", jävligt intressant faktiskt!

Imorgon är det äntligen fredag. Så himla efterlängtat!


Jag vill vill vill se Flickan som lekte med elden!! Helst imorn.



I will be here

Nu har jag pluggat en ganska stor del av dagen, men har åstadkommit enormt lite. haha. Känns sådär, men inte så kul när det är så svårt. Hmm. Jag måste bli bättre på att ta tag i saker, så nu när jag fastnat med engelskan skriver jag lite på mitt Rwanda-arbete istället. Bra så!

Vill åka till Jossan innan det är dags att göra sig iordning för en threesome och lite dinner. He he. Puss på det.


Höst


2 cool 4 school...

... ja det är jag det. haha.

Idag är det oktober kom jag på. Det var bara det jag skulle säga.

Puss

Hej jag är förkyld. Och ledsen för att jag inte får träna. Inte nog med detta missade jag skolfotot i morse. He he. Men vad gör det om 10 år? hahaha.

Idag ska jag väl ägna mig åt att bli HELT frisk. Något annat finns inte. :) Eller jag ska kanske hälsa på jossan och rocky om de inte har annat för sig. Det får vi helt enkelt se.

Hej sålänge.

RSS 2.0