Imorgon är det maj.

På en, eller kanske två nätter har det blivit grönt på buskar och träd. Vissa har till och med fått blommor. Det är så underbart! OCH jag är inte allergisk?! Hur sjukt som helst, men jag får väl bara vara glad! =)

Idag är det valborg och det ska väl firas, trots att jag mest är bakis. Allt börjar hos Sarah sen får vi se vart det bär av!


Jag har fått mitt första myggbett för 2009, men jag är inte glad om ni trodde det.


Men heeej

Jag tränade idag, men bara lite. Körde 5 km på crosstrainern sen fick det vara nog. Träna armar skiter jag i. Jag vill bara ha kondition.

Det finns så många lustiga och sjuka människor. Vad vill ni mig i min perfekta värld? För perfekt är vad den skulle vara utan er. =)

Nu ska jag läsa körkortsteori och dricka smoothie. För nu är det bara 1 månad + - 2 veckor kvar......vill ju inte säga exakt datum för the big test!

Jag är så trött på't

När tar detta slut egentligen? Jag orkar inte mer.

I don't wanna stay, I don't wanna go

Ha ha

Ett par ~50 står i kön på Burger King.
Mannen (tittar sig omkring och säger sedan till kvinnan): Jag ser ingen vi känner här så vi behöver inte ta sallad.

En kille ~17 pratar i mobilen med vad som verkar vara hans flickvän.

Killen: Jag är så kär i dig att jag skriver det på varenda sten, jag hoppas du får en i huvudet så du förstår hur jag känner.


Guld

Pengar ÄR allt som räknas här i livet, eller?


Måndag 17 mars 2003

I lördags hade Jimmy och jag en snurrlek. Jag tappade kontrollen och då flög jag in i bordet. Jag fick åka och sy tre stygn :( Imorrn fyller jag år.


Haha då gick det alltså till.

10 bästa

- Pizzasallad
- Mango
- Hallon sorbet
- Tonfisksallad med pasta och extra fetaost från vts
- Popcorn
- Chips
- Solroskärnor (rostade o saltade)
- Mascartone
- Hallonpaj
- Vit kladdkaka


Solen skiner

Igår blev det tegel x2, men det är väl trevligt? Kul hade jag i alla fall, trots att tegel på en fredag kanske inte var en så stor hit...

Nu ska jag ta tillvara på denna lediga lördag i solen strålar, senare - Åkersberga!



Varför fick jag veta vad alla får i lön igår?

Josh minns mig som lammkött

Nähä... Min mami gjorde ett tappert försök till att skaffa mig ett vip-kort på det superfina placet Tegelbruket, men icke. Vip-kort får främst de som är 20+. Men Josh minns mig allt.
Kanske man skulle ta och vidga sina vyer lite och se vad stan har att erbjuda ;) Varför inte börja redan imorgon på Versus? Eller också blir det tegel med mamma och hennes vän. ha ha ha.

If you love me...

Igår var Hedda och Sarah på besök, eller kanske Sarah och Hedda. Den lilla flickan har blivit så stor. H bad mig rita en häst och jag upptäckte att mina färdigheter inte var de bästa. Sarah däremot va en hejare på det där med hästar. Människor är mer min piece of cake.

Jag vann en mascara på hudvårds-grejen Sandra höll i hemma hos K. Vi blev så fina i hyn med massa olika produkter. Om man ändå hade råd att köpa allt.

Idag ska jag rida. Och vet ni? Jag har verkligen ingen som helst lust. Jag vill rida en stor häst, eller alltså en HÄST inte en PONNY. Eller vafan jag älskar att rida ponny, men inte så små som 1.33.... SÅ liten är jag inte.

Rain that tastes like wine

Nu har min mami precis färgat håret på mig! Det blev jättefint och mörkt :)

Jag borde ha tränat, jag borde träna nu, men orken finns inte. Jag skriver nog min novell istället!


En liten tår i ögat


We got to the point

Jag hade de mest märkliga drömmarna inatt, eller mest nu på morgonen. Halva skolan sov hos mig och vi tog en försen buss till skolan. Och jag åt en äcklig vegetarisk hamburgare till frukost, de på burger king hade missuppfattat chicken burger. Nåväl.....

Nu är det skola som gäller, i eftermiddag/kväll ska sarah färga håret på mig. Och jag måste starta på min novell som ska vara inne på fredag.

Visst gjorde väl ingen det Sarah?

"Det är ju inte så att någon tänker: Gud va stor din lilla tröja är!"

Does your mother know?

Ett glas vin upphällt. Sarah kommer snart. Tegel väntar, as usual.


Finally I figured out

Jag kanske inte är precis som du tror!

Nu ska jag se klart Mamma Mia som jag somnade till igår. Den filmen är bäst!


Alltså VA?


Stupid videos

This is the end, you know

Idag har varit och är en strålande dag. Ute alltså. Mitt humör har varit allt sämre, men så är det väl ibland I guess. Men jordens träningsvärk gick jag och Malin till skolan idag. På tal om Molla så blir hon hela 18 år imorgon, vilket också innebär att jag varit 18 i en månad. Så utgång är väl det som planeras imorn!

Jag har idag införskaffat hårfärg, ett diadem, en tröja och ett nagellack. Så ikväll kanske jag ska färga håret, om nån kan hjälpa mig det vill säga.

Att träna på: Mitt humör

Puppi 15 år

Idag kan jag inte göra som traditionen säger, ge en stor tårta till honom. Men jag ska tända ett ljus och önska min ponnie en bra födelsedag, vart han nu en är. 

All kärlek till min lille Vicke vire



16 april 2006, Vicke 12 år



65 av 70

Kan ni förstå? 5 ynka fel! Min körlärare var mäkta imponerad och berömde mig jättemycket. Jag är glad. GLAAAAAAAAAAAAAAAD!


Tänkasig

Videungen är redan överblommade. För visst säger man så, överblommade...?


Vad vill ni mig i min perfekta värld?

Jävla google-annonser på bloggjäveln. "Vill du slippa finnar?" , vad fan tror dom? Klart man vill, men vem tror på den där smörjan?

The glory of a boy

Jag har storslagna planer. Imorgon. Jag. En dammsugare. En trasa + ajax. En urrensning av saker. Det kommer bli grymt. En biovisning, insättning av mina alla kontanter, körlektion och teoriprov så är dagen fulländad.

Puss på det!

Säg mig

Varför mår jag såhär? Kan någon bara förklara för mig. Det här är inte kul nånstans.
Jag vet inte vad jag känner....

Livet är inte lätt

Det går inte en dag utan att jag tänker på min kära ponnie. Han var det bästa jag hade. Men han finns med mig fortfarande. Snart finns han på mina väggar också. Tänk att jag har fått de finaste tavlorna på min lilla. Stora och i tyg. Nu kan jag somna och vakna med honom bredvid mig. Man får väl vara glad för det lilla, trots att allt jag vill är att han ska leva och må bra.

En blick säger allt?


I just wanna use your love tonight

Mina vänner. Idag har jag smått panik. Geografiprov och teoriprov (test) imorgon. Fick just underkänt på ett teoriprov. Är det inte underbart så säg! Kan dock säga med stolthet att jag körde hela vägen till Norrtälje och tillbaka idag. Imorgon ska jag öva på att parkera, kanske.

Jag lyssnar sönder "Your love" med The Outfield nu. Förresten är jag, konstig nog, glad idag. På riktigt glad alltså.


RSS 2.0