Vintermys?

Ungefär det enda som är fint med vintern är alla tända ljus, alla julprydnader, dricka glögg/te, äta och baka pepparkakor/lussebullar, julhandla, marknader. Hm, det är kanske en del som är bra med vintern trots allt. Mysig är den i alla fall. Men nu, såhär en månad innan julafton borde väl dock snön komma snart. Borde kanske redan kommit till och med. Tänk när första ordentliga snön faller och det blir kaos på vägarna. DET är faktiskt äkta svensk vinter. Det verkar inte gå att förbereda sig tillräckligt... kaos blir det ändå. Jag kan ofta se en charm i det mesta, men snökaoset slipper jag gärna!

Nu väntar jag på första advent. Då ska jag baka och dricka glögg.


F@T

Fridays at Tegel. Det är väl ungefär vad som gäller! Kul var det både igår och förra fredagen. Igår jobbade jag dock. Som värdinna med Linda. Det var KUL. Vi dansade gärnet och bjöd på mat. 30 kr kostade min kväll. Välkommet!
Ikväll ska slava och jag äta och äta och äta och se the neverending story! :)
tack för igår alla! :D

VINGlögg

Jag har fått en sak klar för mig genom mitt arbete. Det är hur jag INTE vill bli som gammal. Hellre dör jag än blir som somliga... De är senila, sega, lama osv.

Jag har brutalt ont i nacken. Måste ha sovit konstigt eller något. Ont gör det.

Imorgon är det nationella i svenska 5 timmar. Vill skriva krönika. Vi får se. Puss


Sjukis

Jag har blivit sjuk under natten. Slår vad om att det var under bion jag drog till mig massa baciller. Blä. Men Flickan som lekte med elden var bra, men män som hatar kvinnor var bättre. Får hoppas på en grym sista del :)
Var i skolan och såg nästan klart The Tempest. Fantastiskt tråkig! Ännu roligare blir det att se teatern på onsdag, som endast spelas av 3 skådespelare när det egentligen är typ 20 roller. Mmmmm vad kul.
Linda kom hem från sin fem veckors segling. Jag är glad och ska träffa henne i veckan! Saknar henne brutalt mkt!
Nu ska jag plugga och bli kry!

Ganska kul

Somliga förändras visst aldrig. Samma äckliga sätt att irritera mig. Till och med samma gamla kläder som för fem år sen. Är det inte fantastiskt?


Tänk om man hade lite pengar

Var precis ute på promenad med rocky. Vi gick och kollade på alla nya hus nere i Lövbrunna. Får känslan av perfekta barnfamiljer som lever det perfekta livet i sina perfekta hus med sina perfekta bilar. Jag är avundsjuk som fan. Vill ha ett av de där husen, nu. De är som en dröm allihopa. Snygga som fan. Ge mig.

109 saffran igår, tacka mig.

839 kunder igår, 485 idag. Samma arbetstid 11-15. Har folk inte något bättre för sig än att springa runt på apoteket en lördag? I genomsnitt hade jag 3,5 kunder i minuten igår. Konstigt att jag kom hem med huvudvärk?

I fredags hade jag myskväll med idol och cirkus möller ensam innan det bar av till Kraggen där jag hängde i soffan med Ludvig. Det var ett kärt återseende :)

I går kväll kollade Kurre och jag på film. Den gick på tv4 och började 21.30. Minns ej namnet, men den va grym! Vi (läs:jag) vräkte i oss godis och chips, tillslut mådde vi (jag) illa. Ha ha.

Idag tränade jag efter jobbet och nu väntar en farsdag middag med kalventrecote och tårta efter. Men kvällens höjdpunkt är Ensam mamma söker - sista avsnittet!!


En kryssningsbåt i den där storleken med "mellanlandning" på flera karibiska öar vore ju inte helt fel.


 


Ett sånt där kort inlägg igen

Efter ett 60 minuters spinningpass som var jättekul, en dusch och en otroligt god middag (lax) så ska jag dricka te, tända doftljus och skriva klart mitt tal samt öva in det. Hoppas jag lyckas bli nöjd med det. Hoppas.


Paranormal Activity

Inte läskig, ganska bra. Tydligen annan version man laddar ner, med bland annat annorlunda slut i bioversionen. Så nu är det bara att vänta på att få se den också :)


Det här med att plugga och ha flyt...

Är knappast det lättaste. Plugga är överskattat? Haha. Åh nä, nu ska jag vara duktig! Har redan skrivit enkätfrågor och läst lite doktorsavhandling. Bara att fortsätta.

Min dator är sönder och min ENA högtalare är sönder. Tur att det inte är basen som gått sönder iaf :)

Hade en grymt kul kväll igår hos Emma. Ingen utgång utan endast dricka och spel hos henne. Bäst så! Trevligt sällskap och roliga lekar gjorde kvällen jättebra :) Och kattungen förståss ;) Tack för en rolig kväll!

RSS 2.0