Jag vill ha mer jul!

Så var det julafton imorn. I min familj firas det med att fly landet. Trist när det är första julen på länge med så mycket snö. Fast vad gör man inte för lite sol och värme?

Idag firade vi lite jul hemma hos farmor, vilket var mysigt. Rocky var med och förgyllde dagen också, SÖTAST! Sedan åkte jag till Slavas föräldrar för att fortsätta firandet där, för att nu vara hemma och packa det sista.

Jag önskar alla mina vänner världens bästa jul! PUSS på er (och speciellt på E och hennes mage :D)

Provisorisk tand

Igår vad det en människa som pratade med mig om saker som jag faktiskt inte bryr mig om. Visst att hon var efterbliven, men jag vill inte höra orden "min provisoriska tand" 20 gånger. Skulle jag någonsin bry mig om hennes tänder? Sedan att hon köpt ett par byxor var tydligen viktigt för mig att veta också. Jösses.

Slavas flyg är inställt, så nu åker de bil från Karlskrona istället. Osäkert i detta väder enligt mig.

I detta nu blir mina naglar jul-röda, imorgon är det avslutning :) Och ikväll Bonde söker fru!

Puss på detta

Den 24 december bär det av till Marocko. Jag är så jävla glad att äntligen få komma bort lite från Sverige. Sola, ta det lugnt och slippa stressa!!

Att jag missar julafton och Anna Ankas jul är en annan femma.

Kuken

Min bil är sönder. KUL? Nix.

Men nu ska jag hämta slava på arlanda, äta brie och salami, se finalen av Mammas Pojkar och plugga matte.

Jag är kär.

Melissa Melissa Melissa Melissa Hoooorn! Det var magiskt igår. Hon är bäst, utan tvekan. Världens sötaste och vackraste människa OCH sjunger så jävla bra. Underbart! :)



Tisdagar in my <3

NOT!

Jag bara väntar på att dagen kan ta sluuuut. Tisdagar är alltid lika sega och onödiga. Men men, har köpt julklapp till mamma idag :) Och limpans är klar. Imorgon ska jag köpa pappas och halva Slavas. Vill få allt klart snart så att jag kan spendera mina sista små kronor på annat!

Nu är det dags för ett sista ryck med InRe och PA innan läggdags.

Lördag ftw

Igår var det rock-tema på F@T. Lite väl mycket rock i min smak, men Back to Basic va bra som vanligt :) Blev irriterad ett åtal gånger under kvällen, dels på vakten och dels på resten av Tegel. Haha nej skämt å sido! Hade grymt kul stundtals, men har kommit fram till att jag har roligare MED alkohol. Min bästa Sarah och hennes vänner var nog de som förgyllde min kväll mest. Och Malin. :)

Hoppas att Kafkas Fever får inta Tegelbrukets scen inom kort! :)


Nu- plugga, Snart- Pizza och tv. mohaha

RSS 2.0