Min ridvecka!

Den här veckan har det inte blivit några av mina vanliga träningspass. Utan jag har arbetat i stallet och ridit!
Ungefär såhär har det sett ut hitills:
Måndag: Vila
Tisdag: Stallet från 08-19, ett ridpass - hoppträning.
Onsdag: Stallet från 08-16, två ridpass.
Torsdag: Tre ridpass, mockade några boxar osv.
Fredag: Tre ridpass.
Lördag: inplanerat: Ett ridpass. Kanske blir fler.
Söndag: inpanerat: Jogga!!!

Förra träningsveckan!

Måndag: Jogging 5 km
Tisdag: BP
Onsdag: Vila
Torsdag: Jogging 5 km
Fredag: Gym - axlar och rygg
Lördag: Backintervall, 9 x 30 sek 100%. (Jag var sååå nära på att spy, haha)
Söndag: Vila
Bra tycker jag :) Hade velat få in ett gympass till bara - biceps och triceps..

Rådmansö!

Nu drar jag till Rådmansö. Ska få rida rida rida! Tydligen mycket att göra med hästarna. Ska bli så jävla kul :) Hoppas jag får rida någon av Marcus fina hästar. Hihi.

Måste berätta om helgen också. I lördags va vi några hemma hos Emma. Vi spelade spel och drack. Hur roligt som helst med världens skönaste gäng! :) Sänggång vid klockan halv sex. Toppen!
Bästa tjejerna!



Förra veckans träning lägger jag upp ikväll! :)

Fredag..

Nu sitter jag och dricker kaffe. Jag ska skriva klart ett personligt brev till ett jobb jag ska söka. Det är lite klurigt, men blir nog bra! Usch vad jag inte orkar söka jobb egentligen, kan det inte jobben söka mig? ;)

Later..

Om att göra slut med någon.

Hittade denna text nyss. Läs den nu!

Tisdag!

Har precis avslutat frukost nr 2 efter ett hårt bp-pass. Helst slut i kroppen är jag. Men idag ska jag måla! Säkert jättekul.

Igår sprang jag 5 km. Tiden va toppen trots att det inte kändes lika toppen. Hehe :)

Träning förra veckan.

Sammanfattning av förra veckans träning:

Måndag: Gym - rygg och axlar
Tisdag: Backintervaller - 10 x ca 20 sek
Onsdag: Gym - biceps, triceps och bröst
Torsdag: Jogging 20 min
Fredag: Vila
Lördag: PW innan frukost, 55 min
Söndag: Vila
Fick till en helt okej vecka :) Hade dock velat få in 5 km i springspåret också.

Lördag. Kubb. Drinkar.

Spårad kväll igår. Hade en del vänner över på alkoholförtäring och kubb, så himla kul! Jag vann oftast. Jossan och kubben förgyllde kvällen mest, och mina fabulösa drinkar såklart! Sedan blev det efterfest till kl 06. Det va trevligt!

Happyface!

Idag är jag glad! Snart åker jag till farmor och firart! :-)

Kolla vad jag hittade!

Jag kollar igen gamla bilder och finner denna. Sofia Ek är med på fest. Sofia Ek dricker öl. Jag hoppas att jag och Sofie tog väl tillvara på det tillfället den där kvällen för drygt två år sen. Det var överraskningsfest för Tobbe. Minnesvärd kväll... uppenbarligen! :-)

Backintervall!

Nu sitter jag och äter kvarg med jordgubbs funlight och jordgubbar, mums :) Har nyss avslutat en halv portion havregrynsgröt. Jag och Martina drog iväg vid kvart över åtta och körde backintervaller. HUR jobbigt som helst. Jösses alltså! Men nu känns det hur bra som helst! Ska se ett avsnitt OC, sen är det solen som gäller!

Puss

Måndag. Dag 1 på semestern.

Veckans första träningspass är nu avklarat. Jag och M körde axlar och rygg i gymmet (som för övrigt hade ett gradantal på ca 100). Vi fick till ett riktigt bra pass måste jag säga :-)

Nu har jag nyss ätit middag och det är dags för Bröllopsfotografen och jordgubbar! Imorgon blir det tidig uppgång. Vid åtta-tiden drar jag och Martina och kör backintervaller! :D

Träna meeer

Förresten har veckan som gått varit min sämsta träningsvecka på länge. Inte alls kul. Skrapade ihop två springturer och ett bp-pass. Ska kompensera upp det i veckan som kommer. 6 olika pass är inplanerade, gym, jogging, intervaller osv :) Jag är AStaggad. Nu ska jag bli snygg.

Efter en joggingtur i Kroatien!


Love Generation

Nu, idag, söndag har jag äntligen gått på semester. Tre veckor. Inget mer jobb på Apotek Hjärtat. Nej, nu går jag över till konkurrenterna i augusti. Bra så! Livet är så lätt just nu. Vädret är grymt (dock lite för varmt i mitt rum vid läggdags ;) ) och jag ska snart bli brun. Ha ha! Den enda som fattas i mitt liv är Viktor. Jag tänker på honom varje dag, konstant. Min puppi.

Ikväll ska jag Malin och Lovisa se Eclipse. Mys!

In my sweetest dreams , I'm with you.

Vickevire <3

Paper Planes

Ja ni, nu är ännu en arbetsdag avklarad. Lite segare än vanligt då vi självklart körde after beach på Tegel igår. Allt var som vanligt och vi hade skitkul. Förkrök hos bästa Sophie. Fast nytt för denna gång var att Sofia äntligen fick följa med. Och åååh vad jag älskar att gå ut med den tjejen. Vi dansade, dansade, dansade och dansade :)
Nu ska jag vila mig lite och ikväll ska jag gå till min granne och leka med hennes nya valp. Hihi.
Det blir nog ingen träning idag.

RSS 2.0