28 maj - Rocky 1 år!

Idag fyller Rocky 1 år. Han har fått ett gosedjur av mig dagen till ära, men det väntas ännu bättre grejer vill jag lova! Den där Rocky är inte som andra hundar, han är bättre. Jag vill inte att någon ska säga emot detta innan ni träffat honom, för detta är ren fakta - alltså inget som var och en får bestämma själv. Alla som har träffat honom är förälskade och det finns en god anledning
R o c k y     ä r     v ä r l d e n s     b ä s t a     h u n d !










I saw a spider, I didn't scream

Imorgon är det en vecka kvar till studenten. Underbart och ofattbart! Allt i skolan är slut, och idag sattes betygen. Det är helt sjukt att man har kommit till den punkten som man längtat efter konstant i flera år. Men jag har lyckats, och om en vecka kommer jag vara lyckligast i världen :)
Ännu en positiv sak är att jag sitter vid min nya dator nu, en macbook pro. Så. jävla. snygg, och. grym.

Halloj!

Söndag. Jag har nyss duschat, innan dess tränade jag med min boll här hemma. Det är svårt, men kul. Hoppas att jag får träningsvärk i magen nu. Jag ska snart sätta igång att plugga historia...sedan bär det av mot jobbet.

I fredags firade vi Anna som fyllde år. Det blev en jävla fest, och det var hur kul som helst :) Först när det började ljusna ute bar det av hemåt. Fab.


:)

Kroatien

Nu har jag, Linda och Jessica bokat en resa till Hvar i Kroatien. Så jäkla härligt att få komma iväg!! :) Den 19 juni åker vi och är borta i en vecka. På en sida på nätet beskrivs Hvar som Kroatiens Saint Tropez, hahaha. Kan bli kul.

I övrigt står allt bra till. Imorgon ska vi fira Anna som fyller år, det blir trevligt. :)

Stereo Love

Nu är jag äntligen klar med min engelskauppsats. Och det sista religionsprovet för kursen är gjort. Thank god for that!

Nu firar jag typ. Haha, men ska snart börja plugga igen. Naturkunskap A. Det är bara att köra på. Om 19 dagar har jag inget kvar att plugga på gymnasiet. Sjuk känsla. Jag tror att jag kommer av lycka på studenten.


mösspåtagningen


Jag lyssnar på Spotify. Det är reklam. De sa precis något om "Dj Hångel", VILKEN DJ döper sig till det?? Jag säger då det.

Imorgon är det helg. Jag är glad som fan i skrivande stund (jag menar det kan ju lätt skifta ungefär när som helst).



Time to go!

Nu är det maj.

det har varit en händelserik helg.

I fredags var det mösspåtagning. Började dricka kl. 12 och och slutade ca. kl 01.30. Bra så. Mösspåtagningen var i alla fall grym. Alla satt på ängen vid norskogsbadet och förtärde alkholhaltiga drycker och hade allmänt roligt. Musiken var på högsta volym och alla var taggade. På kvällen blev det grillning hos Kurre och Anna. Hade väldigt trevligt under hela kvällen, som sedan avslutades med en snabbvisit på tegelbrukert.
 
Igår var jag död ungefär hela dagen. Men var i Globen och såg Sverige-Ryssland, för att sedan åka hem till min säng igen. Skönt så!

Idag var vi i Västerås och provred en häst. Inte min drömhäst så det blir inget köp av just den i alla fall. Men nu vet jag att jag ska ha häst igen. Det är verkligen vad jag vill! :)

Nu blir det snart middag och sedan lite plugg. Imorgon är det måndag.

RSS 2.0