Your Mistake

Jag är ganska stolt över mig själv idag. Har nästan skrivit hela engelskan, bara analysen kvar. Så imorgon siktar jag på att den ska bli klar :) Det är bara alla andra 100 grejer kvar sen. ha ha. Ska läsa lite om folkmordet i rwanda nu innan idol. För visst är det idag? hm...

I övrigt mår jag inte så bra. Höstdepression I guess.. Inte kul alls. Fast det är konstigt eftersom att jag älskar hösten. hahaha.

Jaja, har inte så mycket intressant att skriva annars, så återkommer senare.


Vet inte vad denna bild ska säga er, men tyckte den va mysig. Collage en kväll i september.


Rocky

Jag har den äran att presentera Kurres och Jossan nya lille vovve Rocky. Välkommen plutten!


A different point of view

Jag är lika opruduktiv som vanligt. Vad trött man kan bli på sig själv ibland. Men efter jag har tränat ska jag maila min loggbok + pa-plan till Gunnar och då har jag en sak ur världen :)

Usch idag pratade vi om hur stressade alla är, alltid. Jag kan liksom inte slappna av och ta det lugnt när jag vet hur mycket som egentligen måste göras. Lite jobbigt det där. Dålig hy får man också. Haha. Skolan är då inte något kul nu för tiden. MEN imorgon bokar vi datum för våran skiva, känns jävligt bra. Och ännu bättre är att Sofia Ek får vara med på eftersläppet också, den unga damen.

Nä nu åker jag och drar ett bodypump-pass ;)




Your opinion, what is that? A different point of view.

Kom igen


Vem vill ge mig denna?


Your Winter

Lite tända ljus och Sister Hazel såhär på kvällningen är ju fruktansvärt underbart.

Got me a bottle as my only friend.

Idag har jag endast åstadkommit utläsning av Frankenstein. Men det är väl okej? Jag menar en söndag är ju alltid en söndag. Får lägga i en snabb växel imorn istället. Okej detta kommer jag ångra. Haha.

Igår började kvällen hos Malou för att sedan fortsätta på Venezia och glutta på Back to Basic. Dom var bra, vi mådde bra, allt var bra! Självklart avslutades kvällen på tegel. Jag hade sjuktkul med Sofia som jag inte sett på länge. Och mkt prat med en människas ex ledde till komplikationer så att säga. Trist. Annars var kvällen underbar skulle jag väl vilja säga.

Som sagt. Idag har jag inte fått ngt gjort, och tänker skita i det också. Imorn blire skola och massor av plugg efter. Och sedan en Body Pump på det. Naaaaaajs.

Jag säger bara yrrol!









Och ni som inte har sett den måste skämmas på riktigt, mer än med fucking åmål!

Kolla nu emma, haha :)

Jag köpte då ett par stövlar i måndags på Nilsson och såhär ser de ut:


:)

1200:- och jag älskar dom!


everybody is going to the party

Nu har jag lunch och ska gå och köpa stövlarna jag suktat efter i ett halvår. Två par fanns kvar igår, nu återstår det att se om jag får dom. Hoppas! :)

I am a highway man, on the road again

Nu sitter jag på jobbet. Lite mindre än en timme kvar här. Jobbade lördag+söndag förra helgen, samma denna. Inte så jobbigt som jag trodde faktiskt. Kan bero på att vi har 4-timmars pass bara :)

I fredags var jag, Sophie och Emma ute i stan. Collage var planerat, men vakterna va inte lika sugna på att ha oss där ;) Vi begav oss till Cattelin där vi endast satte in en fot innan vi drog - gå inte dit! Så vi satte oss på en mysig bar med liveband i gamla stan. Inte vad vi hade planerat, men det var trevligt! :)

Igår åkte jag till Norrtälje efter jobbet och åt kräftor, mums. Somnade klockan 10 och vaknade halv 9 för en färd tillbaka till Täby och jobbet.

Nu ska jag arbeta på sista tiden här. Och ikväll är det ensam mamma söker!

Something, anything

Igår var det 10 år sen min farfar dog. Vad liten jag va då, men jag minns allting så väl. En hemsk dag var det. I söndags var jag på kyrkogården och satte dit några rosor. Det var fint. Jag önskar att jag hade en grav till vicke. Där skulle jag bo när jag va ledsen. Om två månader är det hans tur att få rosor, men då pga 1 år och frågan är var jag ska sätta dom?


Jag kom hem för typ 2 timmar sen, sedan dess har jag sökt på internet och funderat på vad jag ska ha som projektarbete. Men jag är klokare efter dessa timmar ändå. Jobbigt läge. Som tur är har jag inte så mycket annat att plugga, så jag kan ta mig tid till detta.

Ikväll ska Sofie sova hos mig. Imorgon ska vi till Mörtsjön och kolla ph-värdet i vattnet osv. Värt att gå upp 2 timmar tidigare för det? Nix.


Nu vill jag ha lov. Och inget plugg. Eller åtmisntone inget plugg. vad skönt allt skulle vara!


You're young until you're not.

I lördags var det Collage som gällde med brudarna från åkersberga. Askul hade jag och sofie blev asfull. Haha :) Stötte på några kända ansikten och hade trevligt hela kvällen. Helt klart ett ställe värt att gå tillbaka till!
Efter tre timmars sömn tog jag mig upp 08.30 för att jobba. häääärligt. Dagen gick fort och innan jag visste vad så var jag i Norrtälje. Mysig söndag! :) Synd bara att jag inte vann provkörningen av Lamborghinin........

Nu har jag precis varit på body pump med martina. Är helt slut och fy fan vilken träningvärk jag kommer ha imorgon. men det är väl skönt!

Nu måste jag ta tag i lite plugg och lyssna på Snow patrol!

Update

Jag tränade idag med träningsvärk, nu kan jag knappt lyfta mina armar. haha. Imorgon är det spinning som gäller. Och ja förresten, välkomna till mitt nya liv. (så länge det nu varar).

Otroligt lite mål, borde varit otroligt många. Men vad ska man göra? Hade då inte kunnat göra det bättre själv i alla fall ;)

Snart ska jag hämta slava på tegel. Vi ska se Rysslans match och äta smörpopcorn. Och jag ska plugga samtidigt som vi kollar. Lär väl bli en helt ok kväll liksom.


Solig och varm dag idag, tack för det. Ska tydligen bli likadant imorn, tack för det.

tack för mig. på återseende.

Här får ni några få bilder från Tunisien






Better than you

Nu känner jag att det är dags. Dags för en uppdatering för mina snart obefintliga läsare! Underbart va?

Det hetaste samtalsämnet är Durna. Man hatade henne alltid när hon sjöng i korridorerna i Vallatorp. Idag fick jag höra en lite mer seriös del av hennes röst på Idol. Hon var duktig, bra röst. Grattis till dig, som man aldrig tyckte om. ;)

Nu ska jag inte vara en dum människa mer. Nu ska jag förändras. På många plan. Det ni. En liten del är att jag har köpt gymkort och ska börja träna ordentligt. Kanske ändras jag mer på utsidan, men ändå. En liten diskussion jag har med mig själv är om jag ska sluta med p-piller. Jag kanske blir mindre lätt irrirterad och på dåligt humör då. Jag vet inte.... hmmmm.

I övrigt har vi inte precis fått en mjukstart i trean. Läxorna kryllar och på fredag har vi vårt första prov. Men det ska gå bra ska jag se.

Jobbar lördag+söndag två helger i rad nu. Är råtaggad. Tredje helgen bjuder på ledighet och Back to basic.

AAAAAAAAARG som i ARG!!!!!!

Såhär jävla arg har jag inte varit på länge. Jag tror att man kan se att det ryker om mig. Jag är så trött på männiksor att det är sjukt.

Kan någon komma hem till mig så jag får slåss lite???

RSS 2.0