Hej sol

Okej, det är brutalt varmt ute!

Tralala

Ananas och melon i solen måste ju vara det bästa! Tack för god fruktsallad Marty ;)
Ja, som ni kanske förstår ska min dag spenderas i solen!


Igår blev det stan med Emma och Sophie. Vi åkte först hem till S syster på gärdet och sedan bar alla 4 av till Zanzibar för att spendera några timmar på deras uteservering. Mysigt!! :)


Sophie och Emma




Haha?


Emsi




Gå ut i solen och njut av en underbar nästsistamaj-dag ;)


You dirty liar!

Only get closer to the point...

Ja då sitter man här med ännu en hemskrivning i geografi. Det är väl för underbart? Samtidigt som körkortteorin ligger och skaver i huvudet.

Nu får ni se min nya hårfärg och nagellack. :)

                        

P.s nagellacket är inte orange. Jag tycker det ser ut så på bilden. MEN det är aprikosfärgat/korall. Mkt finare än orange. haha.

I'm in love with M and L

Såg förresten klart prison break igår, trodde jag. Idag fick jag veta att det ska komma ett dubbelavsnitt till. Men men, "sista" avsnittet var i alla fall grymt! Och fan vad jag grät på slutet!! Det är en riktigt bra serie tycker jag iaf. Riktigt bra.



Hallå där

Idag har jag jätteont i huvudet! Jag ska snart äta våfflor och jag precis klippt och slingat mitt hår. Humöret är väl lite skiftande.
Jag köpte ett nytt nagellack idag som jag precis målat på mina naglar, nu ska jag måla ett lager till innan våfflorna! Finns en chans att jag visar det här sen ;)


Some sunny days baby....


Idag skulle verkligen ha varit dagen.

Men det kan inte alltid gå vägen antar jag,  det suger.


Tomorrow was going to be the day.....

Idag är INTE min dag, that's for sure!

Imorgon är förhoppningsvis min dag och dagens knäckande saker glöms förhoppningsvis också.

Look on the bright side of life.

Ska snart försöka göra klart en omöjlig hemskrivning i Geografi.

Den är omöjlig på riktigt, jag ljuger inte.

Läraren kan inte ens svaren på sina egna frågor. Nu kanske ni fattar.


Snart blir det middag. Tidigt, men jag är hungrig.

På tal om mat ska våran hat-lärare med en gardin till kjol bjuda oss på fiak nästa lektion. Snällt.


Nu vill jag ut i solen och.....sola? men den börjar försvinna från våran baksida. Not nice.

25 Maj

LÖNING! Kunde inte sitta bättre än en dag som denna.

SOFIE 18 ÅR! Kul för henne.... Haha Grattis Soffan :) Nu kan vi gå ut tsm. Äntligen, faktiskt.

SOOOOL! underbart.

I'm a barbie girl

Vet ni vad?? :) Aqua gör comeback!!! hahaha! Hur kul som helst ju.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article5175898.ab

Jamen visst!

H&M, Härnösand

En pappa och hans son ~15, som verkar lite småless, står och väntar på någon utanför dörrarna.
Pappan: Tror du hela gurkan går åt?
Sonen: Inte vet jag, det är väl du och mamma som lagar maten.
Pappan: Jo, men annars kan vi använda den till du-vet-vad, tänkte jag.
Sonen: Va?!
Pappan: Tzatsiki! Tzatsiki menade jag!


Press hold

Nu har jag precis övningskört efter jobbet och snart ska jag plugga så jag slipper göra det ikväll! Jag är väldigt trött och har ont i huvudet, men mest av alla är jag hungrig och varm. Bläää.

Vad ska jag hitte på en kväll som denna då? Börjar 11 imorn och jag vet inte om skiva känns så lockande. Prison break kanske... time will tell.

Förresten såg jag kanske en död människa igår. Det ni!


Jag är arg

Ingen, absolut ingen kallar mig "tanten i kassan" !!!!

The fear you won't fall

Igår åt jag chips och dip och såg två prison break avsnitt med S. Har bara tre avsnitt kvar nu, sen blire inge mer av den serien! Skönt :) Börjar bli så uttjatat nu...

Idag har jag vaknat, ätit och pluggat lite. Gjort en halv hemskrivning i geografi. Nu ska jag äta igen. Sen plugga igen. Bläää vad seg denna dag är.

Jag mår illa!

Somewhere

Det blir då alltid någon typ av drama när man är på tegel. Jag säger då det. Men jag hade sjukt kul igår trots att jag va nykter (?) haha. Det är väl bara att köra på fredag igen så får vi se hur allt artar sig då.

Igår var jag på Gillinge och körde lite bil. Jag va den som körde snabbast när man skulle köra så snabbt man kunde :) HA! I övrigt var det en afrikan som fick åka hem för att hans tolk knappt kunde svenska!! Stackarn, men det borde man ju fixa innan liksom.

Nu är jag grymt taggad på mitt körkort iaf! SNAAAAART så.

Men det bästa av allt! Jag sov så jäääääävla bra inatt. Har inte sovit så bra på riktigt länge. Nu är jag utvilad och redo för hoppning med en liten ponnie!

Killar heej

Jag har en dålig vana. Att bli kär i små killar. Och då menar jag små. Inte små som i korta (eller kanske det också), utan små som är unga. Idag såg jag mitt livs kärlek på ica. Han gick i trean när jag gick i nian i Vallatorp. Han kommer bli världens snyggaste när han blir stor. Tro mig.

På vårdcentralen blev jag kär i en liten 4-åring. Han sa luns istället för lunch och kanse istället för kanske. Och enligt honom fick man äta pannkakor på tisdagar och lördagar. Och det kan man äta även om man har jätteont i halsen. Vilken tur att han lärde mig det, för till middag åt jag ju då just pannkakor :)

Luns Kanse

Jasså. Inte ens doktorn visste vad felet var på mig. Men pencillin har jag fått så vi kan ju hoppas på en förbättring.


Detta är min lunch jag åt i lördags. Bara så ni vet var den riktigt god!!

I was born to be with you

Jag saknar min ponnie så fruktansvärt mycket. Jag förstår inte hur någon jag träffat och tagit hand om i nästan 6 år bara försvunnit. Borta. Det svåraste är att inse.


Halsböld?

Det är vad min mamma tror att jag har....

Symtom

Om du får en halsböld gör det allt ondare på den ena sidan av halsen, som också svullnar upp. Du får svårt att gapa, svälja, tugga och du får en grötig röst.



Alla vet, alla veeeeet

Inte visste jag att det regnar. Svårt för mig som sitter i ett rum utan ett riktigt fönster. Jag har ett sånt där man kan tänka sig toaletter har. Som man inte ser in i, men ljuset strömmar in. Vad sitter jag då i för rum kan ni tänka. Jo det är mitt sovrum. Med toalettfönster tänker ni då. Ja, med ett toalettfönster svarar jag då. Men det är najs. För här är jag ensam. Det gillar jag bäst, ibland.

Jag är sjuk idag. Det suger. Jag pluggar. Ska köpa B&J om en timme, när jag avverkat lite på hälsodagboken. Sen är det Englands historia resten av dagen. Jag hatar att vara hemma från skolan. Jag känner mig tvingad att plugga exakt hela dagen trots att jag är sjuk. Det kan ju ta sig. Mellan 15-16 kan jag få ledigt. Så ska jag äta B&J i sängen och vila.

Jag har en hemsk "låt" på hjärnan. Det har med knulla att göra. Och i bilen. Lite pedofil/nekrofil grejer också. Ni får inte veta hur den går. Ni vill nog inte det heller när jag tänker efter.

Party like a rockstar

Igår var en minst sagt skum kväll. Det plannerade för mig, Lollo och Josephine var föra hos mig sen stan. Förade vi hemma hos mig? okej, delvis. Blev det stan? nej. Blev det tegel?! ja :D  ha ha ha......
Så alltså vi drog till gamla hederliga tegel och dansade. Det var riktigt riktigt kul! Förrutom lite tråkigheter som förstörde senare delen av min kväll. Inte så mkt mer att säga än att jag är arg och ledsen.

Idag har jag mest bara suttit i solen och pluggat. Nu har jag precis kört lite. Och undra vad som väntar här näst? Jo, plugg såklart! Min kväll kommer vara härlig med andra ord.

Hej då


Här har ni en fin bild på Lollo och Josephine ;)

Sunshine

Morgonen började med att se Piff och Puff i sängen med älskling, haha :) sedan bar det av ut i solskenet för en frukost och sedan plugg. Det är oändligt mkt! Tror aldrig det kommer ta slut. Men nu ska jag bara ligga i solen utan plugget i en timme. Någon gång efter det ska jag se på prison break och äta sorbet med S!

Ikväll blir det utgång! Lollo fyllde ju år i måndags och det måste firas :) Alla kommer för att föra här innan vi drar oss mot den stora staden.

Nu räcker det med update tycker jag, solstolen väntar! puss

En amputerad lem, en råtta i kläm.


Underbar liten flicka!


Hatar er!

Nu är jag på skitdåligt humör! Var inte i skolan idag, utan har bara jobbat 15-19. Det var där det gick snett tror jag. På jobbet alltså. Jag hatar kunder mer än allt annat i världen. Det är ni som har gjort mig på dåligt humör, simply as that.

Inatt sov jag 11,5 timmar. Satsar på ngt liknande nu inatt! Imorgon ska jag plugga hela dagen. Mitt liv är såååå kul just nu. MEN imorn kväll blir det utgång i stan iaf. Ngt att se fram emot trots att jag ska hålla mig hyffsat nykter!


Party?





Jag och Sofia


Frida och Marty


Mamma, Sara, Marie


Sofia och Joel


VAD hände?

Okej. Personalfesten igår var på Nygårds Värdshus i Täby Kyrkby. Det spårade totaaaalt. Eller i alla fall för mig. Jag säger då det. Alkohol skapar bara problem. Till exempel väääärldens hemskade bakfylla! I övrigt var festen riktigt lyckad, hade verkligen jättekul!! det jag minns... Bilder kommer upp imorn! :)

Idag kämpade jag mig upp ur sängen och gick på idrotten?! haha. jag kunde knappt springa. Mina ben var som gele och jag var fortfarande lite påverkad? Jag säger då det. Efter lunchen hade jag och Malin nationella i engelska, det gick hyffsat bra :) weeey.

Nu är det dags för plugg! puss

All nightmare long

Inatt drömde jag till och med om pengar! Tåget kom aldrig så jag och Sophie tog en flygande taxi, som skulle vara billig. Den jävla taxichauffören lurade oss! Det kostade 1200 kr. En kort sträcka! Vi vägrade betala, men då låste han bilen. Så det var bara att pröjsa. Jävla äckel chaufför!

Heeeej

Nu har jag precis knaprat i mig min frukost bestående av knäckebröd, smör och ost. Och ett glas c-vitamin. Nu har jag 20 min på mig att sminka mig, klä på mig och borsta tänderna. Måste nog skynda mig lite. Men känner egentligen inte fört.

Jaja är väl illa tvungen att dra mig nu.

A fucking liar

Efter protest i tidigare inlägg ska jag väl inte yttra mig om min ekonomi förns den är riktigt dålig, t.o.m katastrofal. ;)

Nu har jag läst körkortsteori, sovit och ätit. Ska läsa mer körkortsteori nu och kanske skriva lite på min hälsodagbok. Men mest av allt längtar jag till klockan 21. Då ska jag lägga ner pluggandet för idag. Bestämde det nu.

Imorgon ska vi skriva klart vårat reportage om konst i London och Roberto Peyre! Det blir kanon. Efter det är det bara hem och fixa och trixa. Klockan 19 är det personalfest. Mer om det imorn!

Pusss

Obsessed

Min ekonomi sviker mig. Eller så kanske det är jag som sviker den. Jag hatar det här. Har bara 1200:- kvar på mitt konto. Månanden är långt ifrån slut och jag får panik så fort jag har under 1000:- på kontot. Bläääää. Ge mig pengar. Låt mig hitta en förmögenhet. Låt mig vinna på lotto. Vad som helst bara jag får pengar!!!!



No, that bitch ain't a part of me.

Heeeey.
Nu ger jag upp för dagen. Matten får gå som den går. Får jag G är inte det end of the world. Men ledsen blir jag. Tur att det finnas annat att glädjas över här i livet! :)

Ska bunkra upp med cashewnötter och pärondricka för provet imorn. Tuggummi också för den delen.

End of the day.

Come inside

Här sitter jag nergrävd i matteboken. Imorgon är det nationella. Hoppas jag får vg. Jag ber till gudarna.

Idag fyller Lollo år. 18. Det kommer firas i helgen. En utgång utan dess like planeras. Blir säkert kanon. Nu är det bara två veckor kvar innan Sofie fyller. Vilket också betyder två veckor kvar till en annan sak. Mer om det då.



CSS & HTML, mallar, klasser osv.

Nu sitter vi och gör superonödiga Londonhemsidor. Jag orkar inte. Jag orkar inte med Eva med en gardin på sig. Jag orkar inte med webbdesign. Jag orkar inte med skolan. BLÄ

When I had you

Nu är det så mycket i skolan att jag hellre inte gör någonting än lite. Not good. Har i alla fall övningskört i någon timma nu, alltid ngt. Nu blir det matte, körkortsteori, träningsdagbok osv osv. Får se hur mkt jag orkar :) Är mest sugen på godis och B&J.

Såg The Haunting on Connecticut på bio igår. Den va så jääävla bra och så jääävla läskig. Se den!!!!!!

Details in the fabric

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling on your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

And hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way
And everything will be fine

Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything
Everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
And go your own way
......

Svar: sängarna som undersöks går sönder.


Du är min bästa svenska kompis.

Idag har jag och Linda varit hemma hos mig och tränat. Så jävla duktiga :) Vi har även samtalat en hel del, tagit igen alla veckor som vi inte setts på. Jag älskar den där tjejen. Vi har verkligen gått igenom allt tillsammans.

Snart ska jag se Sverige-Kanada och äta pizza hos S :)

Puss och hej.

This will be the one


Snart fyller den här flickan 18. Då kan hon äntligen gå ut med mig. Då behöver jag inte oroa mig över hurvida någon är taggad för en utekväll eller inte. Där Sofie är e det alltid fest ;) Och hon kan aldrig dissa en sådan heller!

Love lockdown

Nu leker grannbarnen i min skog. De klättrar på de "höga" stenarna och svingar sig i trädet. Precis som jag gjorde när jag var liten. Kankse ska gå ut och leka med dom. Men svingar jag mig i trädet går det säkert av. Ha ha.




Jag red nyss den här lilla sötnosen. Det resulterade dock i skavsår på fingret tyvärr. Man ska alltid rida med handskar...

How can you sleep at a time like this?

Idag börjar jag halv 1, eller egentligen halv 9. Men det låtsas vi som att jag inte vet =) Bättre så. Var i stallet klockan 9, sen joggade jag hem. Duktigt. Nu kom jag nyss från S. Snart kommer min mami med lunch. Sen ska jag cykla till skolan. Väldigt viktig information för er. Se till att skriva upp det så att ni inte glömmer!

Idag ska jag göra det jävla datorkunskapprovet, men jag kan inget! höhö....

Hej

Idag lärde jag mig fickparkera, det ni!


Blue birds fly

När jag och Linda va små snodde vi får och hästar på dagis. Vi va 5 år. Vi var tjuvar. Men de där små leksakerna var ju så roliga att leka med. Och vi hade inte sånna hemma. Vi var tvungna.

The fight to the final breath

Idag har jag haft en ypperligt tråkig dag i skolan. Vi gjorde ingenting som var av nytta, och då blir man ju lite less. 10 pers skrev mediaprovet imorse. Jag ska skriva det på torsdag em istället. Det var det enda rätta, faktiskt.

Igår var vi i Globen och såg Metallica. Dom var grymma! En gratis t-shirt och nedladdning av konserten på datorn fick vi. Som tack för att vi kom tillbaka, eller ngt. Vi får väl tacka att dom kom tillbaka, typ.

Nu är det plugg som gäller, innan sängdags kl. 21. Imorgon är det uppgång kl. 05.30. Körlektion.



                                                                    

Sofia är bäst på snygga miner och Sofie har zebraskor.

It takes some silence to make sound

Uppe med tuppen idag. 06.00 ringde klockan. Snart bär det av för en körlektion, alldeles för tidigt enligt mig. Ikväll är det Metallica som gäller och jag kommer inte hinna plugga ett skit idag =)

puss

"Men jag gillar begagnad sallad bättre"

Acke var en rolig figur minsan. Han insisterade på att ta en använd tallrik med sallad på när han skulle äta middag. Men vi gav honom en ny såklart. Ändå häller han över salladen från den använda tallriken... för ja...anledningen ser ni väl i rubriken. Det var en rolig kille.

Skog och sandlåda, sandlåda och skog

Åh, vet ni vad jag kom på? Jag hade en alldeles egen sandlåda på tomten när jag var liten. Elller rättaresagt jag och mina syskon hade. När jag skulle gräva mig ner till Kina var det plast i vägen, jag undrade varför. Inte nog med sandlådan hade (har) jag en egen skog. Ingen på dagis/skolan trodde mig, förutom de som varit hemma hos mig dvs. Jag va så stolt över detta, och det faktum att jag hade den största lekstugan i världen, och då menar jag verkligen största.

Dermot Mulroney


Älskar hans ärr på läppen mest. Jag vill ha honom. Nu. Tack



Edit: Jag dööööööör på riktigt. Så jävla sexig snubbe.

Jag är pigg och glad. IDAG ljög jag också!

Den här dagen kunde inte börja sämre. Jag sov 5 timmar, och det var ingen vidare sömn. Åkte från Sarah till jobbet. Började 10, troddee jag. Å nä, klockan 14-18 var mitt pass. Kuuuuuuuuuuul. Nu ska jag snart bege mig igen alltså. Det ryktas att Blondinbella ät i Täby c denna helg, jag längtar inte.

För mycket är aldrig nog!

Hejhejhejhej! Igår var jag en duktig flicka och följde inte med till krogen. Det resulterade dock i andra tråkigheter, men det är väl livet.

Idag är en bra dag. Jag är pigg, det har varit sol hela dagen, jag har övningskört till barkaby outlet och köpt mig två par skor och nu bär det av till Sarah för att sedan spendera hela kvällen där. Imorn och på söndag är det jobb, vilket suger!

På måndag ska jag gå upp kl 06.00 och på onsdag 05.30. Kuuuuuuul!



p.s Gyllene Tider är bäst som vanligt!

RSS 2.0