Tråkigt inlägg

Nu är det dags för Malou och sen tegel! WEY.
Jag och Jossan taggar med samma låt - Your love med The Outfield. BÄST!
Puss

7 år

Om jag skulle få befria världen från någonting, vad som helst, så skulle det vara olycklig kärlek. Det är fan det värsta som finns. På riktigt. Och det är något som gör lika ont att se som att vara med om själv, i alla fall för mig. För jag vet att jag klarar av det, men när man ser någon vän som är brutalt ledsen så gör det fan ont på riktigt.






Idag är det sju år sedan vi köpte Viktor. Jag saknar honom så jäkla mycket. Min fina ponny. <3

Friday night at tegel

Tegel igår. Nykter. Woho. För första gången hade jag faktiskt kul utan att dricka (hahaha). På Tegel alltså. Konstigt ändå. Man borde alltid ha kul nykter när det är så många man känner där. Nåväl. Nästan frisk idag i alla fall så det var verkligen värt det! :-)

Lite drama på vägen hem i alla fall, men det hör väl till.

Nu åker jag snart till jobbet. Apotek hjärtat.

Tja

Jag blir så trött och ledsen. Efter förra veckans nederlag med träningen (endast två gånger) så skulle denna veckan bli skitbra. Jag och Martina hade gjort ett jättebra schema. Men vad händer då? jo jag blir såklart sjuk.

Jävla . Skit . Också

Fet tisdagen

Såg några vidriga småtjejer på bussen. De gjorde narr av en kille som hoppade av. Tror inte ens de kände honom. Jag blev så arg. Undra om de gjorde det för att de kände sig coola. Var man verkligen så taskig när man var liten?

I övrigt är jag arg på härmapan Blondinbella. Hon skaffade twitter en dag efter mig och nu tar HON åt sig all ära för de som skaffat twitter den senaste veckan. Sur man blir. (haha) Här är min twitter i alla fall!


Dags att äta något och sedan plugga MatteC. Ikväll blir det semla och johan falk.


Ny vecka.

Ja ni, då var det måndag igen. Inte alls kul tycker jag.

Helgen började med middag och bio i Kista i fredags, mysigt. I lördags kväll firade vi Martina som igår fyllde 21. Detta ägde rum hos Kurre och Anna. Jag hade jättetrevligt och det var helt enkelt en lyckad kväll! :)

Nu ska jag plugga kina och japans historia innan skolan kallar.

Måndag

Nu sitter jag här. Har ätit frukost och varit ute på en promenad med Rocks. Det är fint väder ute, men kallt. Jag kommer sitta här på samma plats hela dagen och se hur dag blir till kväll. Eller så illa är det väl kanske inte, ska leka och gå promenader med Rocky också. Men det är i alla fall två dagar av plugg kvar sen ska projektarbetet inlämnas. Känns bra.

happy

Vilken underbar morgon. Har precis duschat och sitter nu och äter frukost i soffan och tittar ut på det fina vädret. Om tre timmar och tjugo minuter börjar jag jobba. Innan dess ska jag plugga lite och hjälpa pappa att köra golfen till stan så att den kan lagas, inga mer dårfärder tack.

I fredags var det tegel som gällde. Jag hade jätteroligt, men lite intriger som vanligt. Full blev jag också. Inte van vid det längre för jag har verkligen börjat dricka med måtta. ;) Taxichauffören hem var creepy. Det var tur att vi överlevde. 244 kr hem till mig. Kul med dubbla priset.

Igår var jag med min granne Emma. Vi åt en chipspåse var, snackade skit och såg film. Myys.

Nu är det dax att återgå till frukosten.

p.s. Ikväll kommer Rockyy! :D

kan alla bara svara på detta

Vilken tidning av aftonbladet och dn tycker ni har störst trovärdighet och varför?

God morgon

Jag sitter just nu och avnjuter min frukost som består av havregrynsgröt med blåbär och hallon. Mums.
Denna dag kommer att bestå av pluggande på mitt projektarbete. Hoppas jag blir klar idag :)

Man kan då alltid lita på Katrin

Hon meddelade redan för länge sedan att Jackie skulle vinna.


Tiiiiisdag

Nu har jag precis kommit hem från ett BodyPump-pass. Känner att jag har blivit lite starkare så nästa gång ska jag minsann lägga på med vikt :)

I övrigt behöver jag kanske aldrig mer i hela mitt liv läsa kemi igen. Har inte riktigt förstått det, så min glädje är inte enorm. Provet idag gick i alla fall ok. 

Var även på Tegel idag. Fick biljetter till fredag. Dj-battle med två girls och fribiljetterna gäller till 00.00. Grymt.


Nu blir det korv med bröd. haha.

Life loves the liver of it.

Nu har vi bestämt oss. Jag och Mickan ska bli seriösa. Gå ut med minst 17,0. Plugga satan och vara nyttiga.
Jag tror på oss!

:)


Denna snygga tröja inhandlade jag igår på Åhléns. Dock är de blåa ränderna corallfärgade på den jag köpte. Superskön och fin :)


RSS 2.0