Magnificent

Nu är vi på plats i lägenheten i Göteborg. Har precis ätit middag. Snart villl jag sova. Det blir tidig uppgång imorgon och dagen bjuder på att köa till U2 konserten! Kommer bli gryyyymt :D

På lördag ska vi nog till Liseberg och på kvällen ännu en U2 konsert ;)

Jag har det bra här i alla fall!

This is it

Började skriva ett jättelångt inlägg, men varför krångla till allt.

- Jag är glad över att min syster börjar söka kontakt igen och att det börjar bli som förr. En utlandsresa planeras till och med.

- Jag är glad över att jag har Slava och vill att allt ska vara bra mellan oss, alltid.

- Jag saknar min ponny något fruktansvärt och har tappat intresset helt för ridning. Vill bara ha tillbaka min viktor.

- Jag har lärt mig att man måste visa uppskattning och kärlek till alla man tycker om. Och framförallt att vara rädd om det man har.

- Jag är besviken över hur en vän betett sig mot mig. Vet ej hurvida vi kommer vara vänner längre eller ej.

- Jag har lärt mig att man faktiskt kan hålla saker för sig själv istället för att snacka runt och lägga sig i andras problem mer än i tankarna. ;)

- Jag är rädd över hur samhället utvecklas, med cykelstöld hemma på min tomt under en lördagsnatt, sönderslagna fönster på skolan, förare som kör som biltjuvar osv osv.

- Jag åker till Göteborg på torsdag för att spendera en rolig helg där med allt vad det innebär (U2!!!!)


Jag tackar för mig och börjar smida planer om morgondagens aktivitetet såsom målning, ridning, förberedelser osv.


Hej

Jag skulle bara säga hej. Det var allt jag skulle säga. :) 

Såg att det lyste, hörde musiken.

Har träffat Pontus i stan idag. Det var väldigt trevligt eftersom att vi inte setts på så länge. :) Efter det mötte jag upp mamma, pappa och jimmy. Vi satte oss på en uteservering och jag tog ett glas rosé, sen kom även Slava och då blev det middag. Mycket gott och trevligt. Jag och Slava åkte hem till Täby efter det, men resten skulle på Ulf Lundell på Skansen ;)

Nu måste jag och Slava leta hotell till Göteborg! Hoppas vi hittar något. Om prick en vecka bär det av!! :)

"Får jag komma?"

Jag vet inte om det är normalt att äta antibiotika i tio dagar, men forfarande vara sjuk? Alltså jag orkar inte med det iaf. Börjar nästan tro att det är svinifluensan. Tänk om. Lite coolt kanske. Eller ja.... haha.

Såg nu att jag kommer få mycket mer lön än väntat, undra varför?! Jag som har gjort skattejämnkning (fråga inte varför). Då ska de egentligen dra av 1200 kr nu denna månad. men men jag är inte ledsen över att de inte gör det.


Citatet i rubriken sades av en kund på jobbet igår, en gubbe. Lite småkul.

Flower grown wild

Nu är det dags för sängen efter en kväll full av spelande. Nintendo Wii närmare bestämt. Så jävla kul. Och jag gjorde strike i bowling med 100 klot, bara jag ingen av de fyra killar som var med. Och ja, jag är fett stolt :) Annars bjöds det på golf bland annat, där jag dock inte var lika bra. Men vad gör det.

Imorgon jobbar jag, men jag är ledig på tors-fre så det är väl trevligt om man bortser från att jag jobbar i helgen. Men efter det, mina vänner, är det FEM veckors ledighet. Förhoppningsvis fem veckor av solsken och trevliga dagar vid stranden :) Men det första som väntar är ju Göteborg och U2 konserten nästa helg. Naaajs!

God natt allihopa. 

She wants it

Har arbetat hela dagen idag. Och fy fan vad kunderna gör en galen. Förlåt, men på riktigt så dör jag av att jobba när all är så dumma i huvudet.

Nu ska jag gå och äta på vts med malin. Onyttigt var det här! :)




Nej det är inte tal om något egentligt rån. Bara ett våldsamt uttag på 2,9 miljoner.

Rock your body

Gårdagen är nu historia. Och en dag att sent glömma. Vi lyssnade på pojkband i en lägenhet i stan med en hel del trevliga människor - och det bästa, alla brann för pojkband. :) he he. Kan tillägga att två pojkar hade anordnat denna kväll.  Kurre och Jossan körde hårt på temat och kom med Backstreet Boys t-shirts(från 2008). Riktigt snyggt!


När jag, kurre och jossan skulle dra stötte vi på en livs levande Båtsman. Han dregglade och älskade våra klappar.



Nu ska jag kika på resor till något varmt land. Tack och hej.

Vegas nästa?


Här har vi gårdagens födelsedagsbarn! :)

Ingenting undgår mig.

Tegel i onsdags va bäst. Hade så jävla kul. Linda med hoppas jag :) Emma drog tyvärr hem väldigt tidigt... Men vi dansade på till cover-bandet och gamla 90-tals hits! haha. Sjukt kul var det ja!

Igår låg jag och Linda vid Rösjön hela dagen och solade, väldigt mysigt. På kvällen bar det av till Jossan som fyllde 21 år igår. Trevlig middag och sen singstar i hennes och kurres hus :)

Idag har jag, Linda och Jessicaa badat och solat vid ängsan. Världens skönaste dag :) Nu ska jag till stallet och ikväll troligtvis till stan.


Right now




Every beauty needs to go out with an idiot

Dagen har spenderats i solens strålar. Först ensam, sen med Jossan vid hennes pool. Ett litet dopp blev det och skönt var det. Nu kom jag precis från stallet. Jag är verkligen inte intresserad av att rida längre, inte den lille ponnien iaf.

Ikväll är det tegel som gäller. Linda och Emma kommer hit och äter middag, sen bär det av. Vi ska mysa lite på uteserveringen och lyssna på Linda när hon berättar om sin 1 månad långa Canada-resa som hon kom hem från igår. Sen ska hon sova hos mig och imorgon ska vi hänga på dagen. Myyyyys :)

Imorgon fyller Jossan 21 år, hurra för henne! :)




Killar är komplicerade. That's for fucking sure.

ha ha ha


Förlåt men HUR snygg får man bli på en skala?!

Kvällstankar över ett glas vin

Folk vill ha sex hit och dit. Folk lever i celibat hit och dit. Vart är världen påväg?!

Tisdag

Idag har jag varit och ätit lunch hos min farmor i Norrtälje, där även min farbror va. Det var väldigt mysigt. Vi åt lunch, plockade smultron, kollade på en groda i ett hål, åt smultron och grädde och sen fikade vi igen med bullar och te :) Jag är nöjd. Och framförallt min mage. Det blev förresten pannkakor till lunch.

Mina föräldrar har lämnat oss för att spendera några dagar på Öland. Mysigt för dom.

Imorgon väntas vädret bli soligt. Då gäller ju bara en sak, och några till möjligtvis. Men nu bär det av för middag hos K.


A boy called trash.

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Jag som precis hade kommit igång med träningen så drar jag på mig någon skit. Nu vill jag bara bli helt frisk så jag kan komma igång igen!! Jag har nästan lite träningsabstinens. Och jag vågar knappt gå ut och gå om jag skulle bli sämre. he he.

Idag ska jag baka paj. Typ blåbär och hallonpaj. Muuums! Annars händer inte så mycket vad jag vet. Får väl se om jag kanske träffar Sarah igen. Igår kom hon hem från Hultsfred och vi satt hemma hos henne och kollade på filmer och bilder därifrån. :)

Imorgon bär det av till farmor! Det blir mysigt. Mamma och pappa åker till Öland också. Perfekt att åka och få mat av lilla farmor då. haha ;)

Iko Iko

Just nu sitter jag med mitt magknip av antibiotikan och äter hallon sorbet och ser på någon sjuk serie. Hela denna dag ska jag bara ta det lugnt. Förmodligen sitta lite ute i solen som vi sett allför sällan den senaste veckan.

Igår dominerade vi. Det blev en airhockey-turnering som jag inte förlorade. Jag var grym. Alla förvånades (jag med), men jag är väl helt enkelt en naturbegåvning. Kul var det iaf. Sen skulle de spela nhl på xbox, då fick jag inte vara med för att jag var för dåligt. Schysst liksom. Jag ägnade istället resten av kvällen åt att kolla på resor. Är så sugen på att åka bort från detta land nu!


Party girl

Gårdagen bestod av sovande. Jag tror att jag sov till halv 4 efter att jag varit hos doktorn! Efter det mådde jag lite bättre iaf så på kvällen tog jag bilen en sväng till Sofie. Kom en del folk och alla satt och drack alkohol, medan jag satt med min cola :) Det var en trevlig kväll och skönt att få komma från sängen lite. haha. Antibiotikan har börjat verka ordentligt så känner mig nästan helt frisk nu! :) 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska kanske köpa godis och se film eller ngt. 

Imorgon åker Sofie och gänget till Gotland. På tisdag kommer Sarah och Linda hem från respektive resemål. Det blir najs. En kryssning på det innan min sista jobbvecka och allt är bra! ;) (haha nu lär det verkligen som att jag tycker det blir najs att Sofie o co åker, men så var kanske inte riktigt fallet ;) )


Jag har med mig hans skridskor....om ni vill prova??

Titta vad jag har fått

Jag var hos doktorn imorse. Det resulterade i antibiotika. Jag orkar inte. Har behövt äta 5 olika medicinder på ett år. Innan det hade jag inte ätit på ungefär hur många år som helst. Men men, bara tt bita ihop och ta de oerhört skumma kapslarna. Såhär ser de ut:

Tror dom jag vill svälja en jävla plastbit med småkulor i eller??



Nu ska jag sova lite, sen äta och fördriva tiden med film typ. Jag hatar att vara sjuk.

:(

Nu gråter jag. Fick precis höra Human av The Killers i telefonen. Varför i hela världen är jag inte där? varför? Snart ska jag få höra Mr Brightside också. Då kommer det komma stora tårar vill jag lova.

Me like

Erik Hassle - Hurtful

I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to bide my time
I used to be around the bush
I'd rather give my ego another push 
I used to be a fool
It was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Once I hade it right it was all too late
 


Pictures


Dessa skor och solglasögon är nyinköpta denna vecka. Mkt nöjd är jag. :)


Här har ni Sara, Josefine och Sigge (som är den största golden jag sett i hela mitt liv :D)

Nostalgi

Hultsfred 09 är igång. Jag är inte där. Ikväll spelar The Killers. Låt oss sörja genom att titta på lite bilder från förra året.






Ni ska döden dö.

"VARNING! Det är någon galning som torterar hästar i hagarna. En hingst är just nu på Ulltuna efter att ha fått hela sitt paket bortskuret. Polis och veterinär har varit i Hjälsta där de hände. Även 2 föl ska blivit skurna. Berätta detta för alla hästägare du känner. Äldre volvo v70 blå med A-O samt en nolla har varit synlig. Detta hände mitt på dagen."

Detta hade min vän Frida som status på Fb. Vad fan är det för sjuk värld vi lever i?!?

Hej

Nu sitter jag och äter vindruvor i min ensamhet här hemma. Det känns somm att jag har fått vara mycket ensam på senaste. Och det verkar som att min familj glömt bort att jag finns. Igår när jag kom in i huset sitter pappa och jimmy och äter middag. Tror ni dom har sparat ngn mat till mig eller? Nej. Pappa sa bara att oj, mig hade han inte tänkt på. Jag var tom sjuk, då blir allt så mycket värre. Jag gick och la mig.

Jag är så sjukt rastlös, men borde inte hitta på något i mitt tillstånd.

Snälla vad ska jag ta mig till?


Jag tycker inte vi ska ge honom någon present. Vi ger honom ett straff istället, vad förvånad han skulle bli!

Mitt i allt regn

Fy vad dåligt jag mår... Är sjuk med andra ord. Inte kul alls att bara ligga i sängen när man är ledig. Fast sen är ju vädret som det är också. Har precis sett världens fånigaste film som gick på tv1000, "Mel" hette den. Jag kanske tyckte den var så fånig för att den nog riktar sig till liiite yngre människor en mig. :p

Undra vad man ska ägna dagen åt då. Tips på bra filmer?? Jag ska i all fall inte ägna mina tankar åt sådana som vill ha allt på sina villkor. Det orkar jag inte längre.

Nu skajag dricka te med honung. Puss och hej

...med mystiska djur, som man får klappa!

Igår köpte jag cigg två gånger och behövde inte visa legg. Det måste ju nästan betyda att de inte bryr sig i jakan för jag menar, jag ser ju inte sådär jättegammal ut.

Jag och Jossan såg Yrrol i måndags, igårkväll såg jag klart den. Jag älskar den filmen något fruktansvärt. Den är så jävla genomtänkt, jättebra och rolig. Trots att det är en humorfilm har den budskap genom hela filmen. Jag älskare. Ni som inte har sett den, se den. Och helst imorgon.

Idag har jag blivit sjukare. Så här ligger jag i min säng där jag lär stanna resten av dagen typ. Men det är väl lika bra kanske.



Jag skulle bara säga att jag känner mina föräldrar mycket väl. Det var bara det jag skulle säga.

Baby, I'm home.

Nu är jag hemma efter en dag i Kungsängen och Jakobsberg. Mycket trevligt har jag haft och jag är ett par jeans och ett par solglasögon rikare (och lite pengar fattigare.....). Vi åt både lunch och middag i jakobsbergs centrum och nu på kvällen var lite folk hemma hos jossi. Trevligt var det förutom att alla drack utom jag som skulle köra :p

Nu vill jag duscha och byta om för jag har hundhår överallt. Blä.

Jofeshine here I come

Nu bär det av mot Kungsängen! :) Jag drömde att jag körde vilse. hahaha. Hur svårt kan det vara ?

Det va just typiskt

Okej, nu kan jag säga att jag ångrar mig något fruktansvärt att jag inte sitter med i bilen påväg till Hultsfred nu. What to do. Jag kommer väl kanske ha kul hemma också. ha ha.

I'm not leaving now.

Hej!

Nu har jag sovit i min nya säng för första gången. Intryck: Lite för hård. Men stor och bra kändes den :)  Hoppas bara den blir lite mjukare när jag sovit i den några dagar.

Idag vet jag inte precis vad som händer. Har börjat städa och slänga saker i rummet i all fall. Det känns bra och behövligt. Kanske en trip till Arninge senare, eller ngt annat kul. Den som lever får se.

Det är i allra högsta grad tid att uppdatera min telefon. Men jag behöver hjälp. haha.

Nu ska jag fortsätta städa och sen läsa vidare på Moon Walk av Michael Jackson!


















Vad hände?

Nu sitter jag i Sarahs säng. Hon packar inför Hultsfred. Tror ni jag ångrar att jag inte följer med eller? JA. Jävla skit. The Killers är ju det absolut värsta. Jag missar verkligen The Killers. Fan.

Gårdagen var skitkul! Jag kom dock inte till inflyttningsfesten jag skulle. Hur nu det gick till.  Förlåt! Tegel var bra som vanligt. Jag och Jossan behövde bara betala för en (som vanligt kan jag väl nästan säga här med). Jag blev full och glad. Jag hade skitkul :) Bästa människorna var där och allt var bara bra.

Idag har jag varit på Ikea med pappa, Marty och Christoffer. Det resulterade i en ny säng! Blev 140 och inte 160. Den är jätteskön och längtar tills jag ska gå och lägga mig. Hoppas bara jag får sällskap.

Nu ska jag vara social med Sarah innan hon försvinner från Täby i en vecka.

Puss

Carpe Diem

Det är sjukt vad glad jag blir av Hoffmaestros musik. Jag älskar det! Så nu undrar ni säkert inte ens vad jag sitter och lyssnar på. he he.

Kvällen har blivit lite mer bestämd, tur för mig som ääälskar att planera. haha. Jag och Josie (som förövrigt har pojkvän nowadays, och det är inte vilken kille som helst :) ) ska till tegel efter hennes jobb. Innan dess blir det fest på ett eller annat vis.

Jag vill så hemskt gärna träna just nu, men eftersom att jag fortfarande inte mår toppen så får jag väl avstå. Så vad ska man då hitte på?

Lördag

God morgon folks!
Denna lördag bjuder på en lugnt eftermiddag, men lite städning förhoppningsvis. Kvällen består av ev. en inflyttningsfest i Näsbydal, ev. grillning, ev. Tegel med Jossan :) Men som ni alla vet lockar nog det sista mest för min del. ha ha ha. Nejmen jag hinner nog med något av de andra alternativen innan iaf! :)

Just nu är jag lite rastlös, borde städa, men orkar inte. Så det får nog bli så att jag ringer någon vän.

Heeey

Nu sitter jag här. Efter en arbetsdag och en middag hemma hos Mickan. Det var kaos på jobbet idag, och då menar jag verkligen k a o s.  Varorna kom typ 4 timmar försent, vilket resluterade i att jag fick jobba över osv osv. Men till Mickan kom jag i alla fall. Det var mycket trevligt, jag kom dit hungrig och åkte hem mättare än någonsin! ha ha. jag gillare!

Det spånas lite på en roadtrip med både Linda, Jessica och Emma, men även med Sofie o co. Hoppas på det! :)  Och jag och Sofia ska på en kärleksweekend i Barcelona eller en sol och bad semester någonstans i början av augusti :D sista minuten blir det.

OCH jag ska få en ny säng i helgen :) I'm happy!

Nu ska sjuka lilla jag gå till sängs!

Rubrik

Jag är ensam nu. På många sätt.

Men detta är min sista arbetsdag innan jag är ledig i 2 veckor :)

Tack och hej

Life is a bitch?

Idag kom en dam in på jobbet som hade en t-shirt på sig med texten: Life is a beach. Alltså va?? hahaha

Det var ju ett glatt inlägg

Kom precis hem från jobbet nu, 4 timmar för tidigt. Skönt, men samtidigt oskönt att förlora pengar. Fast jag är sjuk, så en anledning har jag allt. Nu borde jag lägga mig i sängen, men jag vill sola. Då är ju frågan om jag vill bli frisk eller inte. Svaret är att skiter i vilket, bara jag får sola ;) ha ha....

Jag har pengaångest konstant, det är inte kul. Jag har alltid så jag klarar mig, men det kan jag inte förstå.

Ge mig ett tips på hur jag kan tjäna lite extra kosing nu i sommar!! ?


Lite mys på allsång




RSS 2.0