Nu testar vi..

.. Hur det är att blogga på Metrobloggen.
Min nya bloggadress är metrobloggen.se/cami , det kan bli kul!

Mästerkocken, det är nog jag!

Jag dör vad goda pajerna blev. Helt fantastiska!

 

Recept på degen (1 paj):

2 dl dinkelmjöl

50 gram smör

ca 1 dl lättkesella

1-2 msk vatten

 

I den ena hade vi gravad lax och spenat, och i den andra köttfärs med lök, tomatpuré, salt, peppar, majs och zuccini. Båda blev helt fantastika och här har ni några bilder:

Lax- och spenatpajen.

Köttfärspajen.



Jag har nu skrivit det första inlägget i den nya bloggen. Hihi. Ska skriva något till, sen får ni veta adressen.

Dags för matlagning!

Nu är jag hemma från jobbet och redo att börja laga paj :) Det ska bli så himla gott! Receptet på degen hittade jag hos en bloggare och det innehåller kesella och dinkelmjöl, toppen!

Funderar på att ta en joggingtur sedan trots regnet. Fan va skönt det ska bli.

Detta blev min lunch idag som jag åt för t...

img_6807 (MMS)

Detta blev min lunch idag som jag åt för typ en timme sen. Köttfärssås med rödbetor och rotfrukter :) va inne på Ica på rasten också och köpte dinkelmjöl. I eftermiddag/kväll blir det pajbak med mamma. En köttfärspaj med zuccini och en lax/spenat paj hade vi tänkt oss. :)


Off to work!

Ha en bra dag allihopa!

Torsdag!

Ha ha. Så komiskt. Fixade en ny blogg igår bara för att det va strul här. Nu kan jag inte logga in på den andra. Jag lugnar mig med det helt enkelt…

 

God morgon i alla fall :)

Hoppas det är bra med alla! Jag mår toppen, men är jäkligt trött idag. Kaffekoppen står framför mig så förhoppningsvis blir jag lite piggare snart. Min rumpa gör ooont också. MEN jag älskar verkligen träningsvärk, konstigt nog. Får se hur handikappad jag blir på jobbet med den här rumpan. ;)

 

Nu ska jag fortsätta min frukost och se vad sjutton som händer med den andra bloggsidan.

Frukost - dagens bästa mål!

 



Blogg.se är så jäkla struliga nu för tiden...

Blogg.se är så jäkla struliga nu för tiden. Imorgon kommer jag nog med en ny blogg :) spännande! Sov gott allihopa.


Dinkelpannkakor

Som ni vet gör jag ofta fiberhuskpannkakor, men idag gymmade jag ju på förmiddagen och kände att lite kolhydrater behövdes. Därav testade jag dinkelpannkakor. De va supergoda och mycket mer lättgräddade än fiberhusk :) Helt klart något att fortsätta med.
Mitt recept på det:
(ändrade lite jämfört med det jag sett)
2 ägg
1 äggvita
3 dl mjölk
2 dl dinkelmjöl




Pannkakslunch!

God dag kära vänner!

Det blev sleepover party hos Linda efter bion. Mys :) Nu har jag just varit och tränat - BEN! Woho, va riktigt roligt! Förutom att jag inte drack kaffe imorse och är tröööött och på dåligt humör. Så nu ska jag dricka kaffe samtidigt som jag gräddar pannkakor. Lunchen idag blir dinkelpannkakor med kvarg, funlight och jordgubbar :)

 

Bild kommer nog snart på mina mästerverk ;)

En av övningarna jag körde idag!

Det blev världens godaste wok till middag ...

img_6807 (MMS)

Det blev världens godaste wok till middag :) snart blir det bio och popcorn!


Dags för mellanmål. Kvarg med funlight och...

img_6807 (MMS)

Dags för mellanmål. Kvarg med funlight och hallon :) längtar tills ikväll när det blir mys med Linda. Framförallt maten också. Funderar på någon kycklingwok eller kanske sushi. Kistas foodcourt är fantastisk. Det finns ALLT där :)


Tisdagslyx.

Nu är frukosten uppäten och det är dags att göra mig klar för jobb. Jag har träningsvärk i alla muskelgrupper som tränats söndag och måndag, dvs hela överkroppen utom bröst. Haha. Så jäkla skönt. Nu fan ska det byggas muskler. :) Har egentligen bara tränat alla muskelgrupper en gång i veckan tidigare för att bibehålla och öka litegrann. Nu ska jag köra två gånger i veckan på alla utom ben är det tänkt! Jag delar oftast upp passen i rygg/biceps och triceps/axlar. Mage och bröst lägger jag in de dagar jag känner fört, kanske varannan gång eller liknande. Min tanke är att köra på mycket med styrketräningen i några veckor, för att sedan gå över till kondition så att musklerna framhävs snyggare :)

 

Klockan 18 slutar jag jobba, då ska jag gasa iväg på date med Linda i Kista centrum. Vi ska äta middag, shoppa lite och gå på bio. Vilken tisdagslyx va?! :) Idag blir det vilodag från träningen.

 

Hoppas alla får en fin dag trots det ofina vädret ;)


Just nu denna tisdagsmorgon:

Återkommer med dagens planer osv :)

;)

Va just på en promenad/powerwalk. Himlen är ju helt sjuk på kvällarna/nätterna nu. Skulle kunna ligga ute på gräsmattan för resten av mitt liv. Underbart! Nu ser ni vad jag gör. Jag menar, är det kanelbullens dag så är det!

Måndag kväll!

Nu har jag kommit hem från jobbet och hunnit äta middag. Lite omega 3 blev det idag… fisk :) Gjorde även i ordning min lunch för morgondagen. Längtar redan. Det blev en räksallad av grönsallad, majs, paprika, kikärtor, rivna morötter och räkor förstås ;)Mums! Vilodag imorgon, så drar ner på kolhydraterna extra mycket då.

 

Nu ser jag på Biggest Loser och funderar på te och den tredje bullen för dagen så småningom. Haha. Blir nog även en powerwalk vid 21 när programmet är slut. Skönt!

 

Hoppas alla har en bra måndagskväll!


Kanelbullens dag!

Gymmet gick bra. Körde axlar och triceps. Är helt jävla slut i armarna nu. Alltså jobbigt slut. Haha. Håller på att få i mig lunch bestående av kött, palsternacka, tzasiki och fullkornsnudlar. :) Åt en bulle tidigare också. De bjöd på gymmet så det är klart man unnar sig efter passet då! Kommer nog finnas på jobbet också. Mums, haha!
Ha en underbar dag och ät många bullar! ;)

Mot gymmet!


Ny vecka! :)

God morgon!

Sitter och avnjuter min frukost nu och planerar dagen. Idag blev det linfrö, äggvitor, björnbär, kanel, kardemumma, russin och valnötter i gröten :) Verkligen att rekommendera!

 

Efter frukosten ska jag kopiera massor av sidor i Högskoleprovsboken… Martina vill nämligen ha tillbaka den tyvärr. I övrigt ska jag sticka och träna så småningom och efter lunchen blir det jobb. Helt okej dag liksom :)

 


:)

God kväll!

Jag sitter och kollar på Ensam mamma söker nu. :) Snart ska jag göra te och äta en bit mörk choklad med mintsmak, hihi.

 

Jobbet idag gick bra, och rätt snabbt konstigt nog. Tog en sväng förbi gymmet efter jobbet och körde rygg och biceps. Skönt!

 

Veckans träning:

 

Måndag: Cardio 40 min. 15 min pw och 25 min jogg.

Tisdag: Vila... Red bara.

Onsdag: Gym – triceps o axlar, samt core med boll

Torsdag: 1 timme o 25 min cardio, pw/jogg/spurter/promenad.

Fredag: Vila

Lördag: Topploppet – sprang 5 km.

Söndag: Gym – rygg o lite biceps.


Sista dagen på veckan.

God morgon denna underbara söndag!

 

Igår blev det Tegel på kvällen, men jag va nykter och körde, så värt! Jag va till och med där till stängning och dansade gärnet hela tiden typ. Nykter. Galet! Haha :) Dock var Tegel helt spårat igår, speciellt för mig som inte drack liksom. Vi stötte på de sjukaste jävlarna någonsin. HELT spårat. Inte nog med detta hade i alla fall ena DJ:n slagit I huvudet eller något. Han spelade helt spårad musik. Haha, jag säger då det!

 

Nu sitter jag och klunkar latte. Idag är det jobb 11-17. Packar med gymkläderna och ser om jag blir sugen på ett pass efteråt :)

 

Ha en toppendag!


Topploppet.

Blanade känslor. En sak är klar och det är att det inte är min grej med springlopp. Jag fick mjölksyra, panik och kände press. Samtidigt som min ena vad krampade så otroligt att jag fick gå tre gånger. Annars gick det bra ;) Benhinnorna höll, och tiden är jag nöjd med, med tanke på att jag fick stanna och gå några gånger. Jag nådde inte mitt mål, men ibland är väl omständigheterna för stora I guess. Trevlig tillställning i övrigt i alla fall :)

 

Nu undrar ni väl såklart vad tiden blev också.. 25.39 min. Detts resulterade i plats 116 av 1288 tävlande!

.

Lördag, Topploppet osv.

God morgon, lördag idag! :)

Jag sitter och taggar inför loppet nu. Har en påbörjad förkylning, men halsen känns knappt längre. Det och att jag inte har feber är ju huvudsaken. Skönt! Nu har jag ätit halva min frukost. Tog sovmorgon idag för att äta sent och sedan bara ta en protein drink och en banan innan loppet. Bra upplägg hoppas jag.

 

Min frukost blev idag: Havregrynsgröt med en halv banan, kanel, mandlar, russin och 125 g keso. Det som återstår här bredvid mig är två ägg. Sen får vi väl se om frukosten blir ännu större. Haha ;)

 

Hoppas ni får en bra lördag och hejar på mig! Kram

 

(Jag ska alltså vara med i Topploppet som anordnas av tidningen Topphälsa och springa 5 km. Min mål är under 25 min.)


Fredagsmys!

Jag dricker te med honung i. Min hals är sådär idag. Imorgon är det springloppet. Jag SKA kunna springa, och jag SKA kunna göra mitt bästa. Så mycket te får det bli ikväll. Har även köpt doftljus, hallon, karibisk kokosnöt och kanel. Ikväll ska karibisk kokosnöt invigas till Idol på webben om någon timme. Först ska jag plugga. Duktigt!

 

Åt nyss middag. Jag och Martina lagade kyckling med fullkornnudlar, broccoli, blomkål, palsternacka och pappa gjorde egen pesto. Toppenbra uppladdning för morgondagen :)


Uppsala i bilder

Orkar inte skriva något nu, men här får ni en bildbomb :)
Min och mammas present till Martina och Anneli.
Del av min frukost imorse.
Vaknade till fantastiskt väder :)
Fikade med Michelle!
Va på promenad genom Uppsala.


Underbara stad!!!!!

RSS 2.0