Varför känner jag mig aldrig lycklig?

Jag mår psykiskt dåligt. Varför vet jag inte precis, men lite beror väl på jag-vet-vad.
Detta är dock lite konstigt eftersom att min helg varit så himla bra. Poolbadande och solande hela dagarna och så lite skansen, tegel och fest på det. Man lyckas dock alltid beblandas med de mest märkliga männiksorna. Förstår inte vad de vill mig.



Dunkdunk

Inbjudningar är inte okej nu för tiden. Dom bara förstör. Jag VILL inte bli inbjuden till någonting någonsin. När man inte ens är inbjuden till sin pojkvän utan att ens ha frågat står inte något rätt till.









;)

Bara så jag vet kunde dom svenska..

Nu ligger jag i ett av de finaste rummen jag vet. Det är Jossans rum.
Ikväll ska hon och jag ha det trevligt. Egentligen var ngt annat plannerat, men som ni alla vet finns det så sjuka människor i denna värld. Jag blir rädd. Och killarna har grabbkvällsom vanligt, men inte ska vi bry oss om det.

Förresten är jag ledsen över att michael jackson dött. Min största dröm va att se honom live. Typiskt.

För övrigt kom en man in på jobbet och började prata ryska och spanska med mig.Han var helt och fullt svensk.Märkligt.

They both look pretty good but then so do you.

Okej, jag vet redan nu att jag inte kommer kunna uttrycka hur jag känner. Jag försöker dock litegrann i all fall.

För det första är många männiksor i denna värld mycket märkliga (ja, det är ett bättre ord än konstig). Jag tänker inte nämna några namn, men det finns en person som är väldigt otrevlig mot sina vänner pga problem han skapat själv. Någon måtta får det väl ändå vara!!

För det andra finns det en person som kallar min vän (som hon träffat EN gång)  för psyko. VEM gör det? och samma person har ljugit om en inte så rolig sak mitt framför alla parter det berör. Summering: Vi hatar henne för den hon är.

I övrigt är jag sjukt trött på mitt jobb.

Hade så mkt att skriva, men nu är allt borta. Förresten drömde jag att jag krockade, in i en busshållplats. Jag tappade kontrollen på bilen. Det var läskigt. Jag missade någon tillställning pga det. Det sög.

Jag citerar...

Calle Schulman från hans blogg http://schulmania.blogspot.com :

"Har ni tänkt på en sak? Tjejer gör slut. Det gör inte killar. Killar försöker i bästa fall ordna. I sämre fall ignorerar de problemen. Och vid ett visst tillfälle klickar det till i henne. Och hon gör slut. Obönhörligen.

Killar stänger inte den dörren på samma sätt. "


Jag tror att detta är sant. Frågan är vad man ska tycka om det.

Skrattretande

Lite kul är det ju när en riktigt tjock människa sitter i lunchrummet och klämmer i sig tårta samtidigt som hon pratar om hur hon motionerar. Promenader längs fiiiiina Norr Mälarstrand gör nog inte så mycket om man trycker i sig tårta på det viset!


Det hjälper inte att vandra här lilla gumman.


Detta är ungefär lika kul som att en man kliver in i Täby Centrums Apotek men morgonrock och tofflor. Hur tänker somliga?


Förlåt... (åtminstone till förstnämda person)

A moment in time

Här sitter jag. Har precis ätit frukost ute i solen. Innan dess var jag ute och sprang. Jag känner mig så jäkla duktig. Blir även en cykeltur till jobbet sen. Vädret är underbart!

...och ordet "konstig" när man pratar om människor är allt för överförbrukat nowadays!


Hårt arbetande och firande.

Nu har jag precis gjort mig iordning för sängen. Min första arbetsdag för sommaren är avklarad samtidigt som jag nyss kom hem från en trevlig middag hemma hos Emma som fyller 18 år idag! Mycket trevligt folk och mycket god mat. Kvällen fortsatte sedan på tegel, 1 timme och bilkörandes för min del. Men kvällen har varit riktigt trevlig :)

Imorgon jobbar jag 13-19, men innan dess ska jag träna och hinna njuta lite av solen!


Have fun!

Once in a lifetime


Sommar 08, Gotland

Sommar 08, Gotland

Sommar 08, Martinas student

Sommar 08, Sista sommaren med Vicke <3

Fuck it

Ja...idag gick jag upp tidigt för att kunna ligga och sola lite eftersom att jag jobbar heeeela veckan som kommer. Men självklart går solen i moln idag och det ska vara över 20 grader och sol hela veckan. KUL!

Dumpa honom! - Han vill faktiskt inte ha dig.

Rubriken är densamma som titeln på en bok jag läser just nu. Ha ha. Varför läser jag den kan man ju undra...
Denna bok är i alla fall riktigt bra. Verkligen. Läs den. Den innehåller helt enkelt tips om hur vi tjejer ska fatta när en kille inte vill ha oss. Den stämmer så väl in på verkligheten och genom att läsa den börjar man nästan skratta åt sig själv (och andra jävligt puckade tjejer). haha


I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell.

Jag har verkligen blivit otroligt dålig på att uppdatera. Not good. Idag har det varit en städdag för min del. Det började hos Slava för att sedan fortsättas hos mig. Men duktig känner jag mig allt :)

Imorgon är det ju då midsommar! Överskattad högtid precis som alla andra. Tror det börjar bli mörkare imorgon också? Jaja, nu ska jag inte vara så negativ. På morgonen imorn åker jag och Slava till Norrtälje och äter lunch med ans föräldrar, sedan blir det middag med Slava och Putte. Efter det får vi se vart det bär av. Är bjudenpå några festligheter iaf.

God natt och ha en trevlig midsommar. Jag återkommer med roligare inlägg som innehåller bilder :)

Yeah

Denna dag har hitills spenderats med Martina i Täby c. Vi var på biblioteket en timme och kollade på böcker, eller ja jag vilade mest på en stol. Fick dock med mig två böcker hem, varav en häst-ungdomsbok. hahaha.

Nu ska jag och Slava snart ut och springa. Woho......

Only time will tell

Mamma och Marty åker till Bulgarien på söndag. Sunny beach. He he. Skönt för dom!! Själv ska jag vara hemma och jobba i detta tråkiga svenska väder. Kanonkul.

Jag ska i och för sig kanske vara i Nerja (Spanien) 2 veckor i augusti. Det är ju inte fy skam det heller.

Ikväll ska jag se Mean Girls och dö lite :)


fredagsbilder



...on the road again.

Okej, dags för en uppdatering.

Hoffmaestro & Chraa på tegel i fredags var grymt! Alla var blöta av svett och dansade runt som galningar, Det var underbart! :) Men som SÅ många gånger förr slutade kvällen inte lika bra. ha ha ha. Att man orkar....

På lördagskvällen blev det ännu en firning av Sarah som fyllt 20 år. Trevligt!

Igår var jag i Norrtälje, och även denna kväll slutade som SÅ många gånger förr.


Idag är det städning på g. Sen ska jag ut och springa lite. Och så ska jag köpa B&J :)

Laaalala

Igår var jag på 20-års middag hos Sarah. Maten var så gudomligt god! Sarahs mamma är en mästare i köket, thats for sure. Nu ska jag snart iväg på 18-års middag hos Jessica som för övrigt tog körkort idag! Hon fyllde i måndags, är hon inte snabb så säg :)

Imorgon är det Hoffmaestro på tegel! Det kommer blir så jäävla grymt. Jag längtar verkligen :)

Få vad tråkigt detta blev. Får återkomma när jag har ngt intressantare att berätta! pusssss


Lets go

Ja ni, nu har jag och mamma varit och sprungit. Jag  är så otränad att det är sjukt, men nu fan ska jag komma igång. Innan vi sprang va vi på posten och hämtade ut mitt körkort också :) hihi. Känns jävligt bra måste jag säga.

I övrigt har dagen spenderats i stan med bästa Linda. Vi hade det jättemysigt. :)
Nu bär det av till ica stop med S, sen middag. Och imorgon blir Sarah 20 år!!! WIHO

Rädda joppe död eller levande.

Idag gjorde vi inget vettigt i skolan, men det var skönt. Gick dit för att slippe sitta hemma och ha tråkigt. Efter skolan blev det iaf lite häng i Täby c innan det bar hem.

Nu sitter jag här och gör ingenting. Funderar på att sova, funderar på att träna, funderar på att träffa en vän. Imorgon ska jag iaf träffa bästa Linda! På måndag om en vecka åker hon till Canada och blir borta en månad. Blä på det, men kul för henne såklart.


OCH jag kan inte hjälpa att jag lägger mig i andras problem, sån är jag.

Hey snyggingar


Jag och Sarah på Emils mottagning i fredags.

Happy

Kvällen igår blev så jävla lyckad! Började med pizza, vin och fotboll hos Slava, sen bar det av till Tegel. Mitt humör var på topp, vilket alla som var i min närhet kan intyga. Inte nog med detta träffade jag massa bra människor, och sist men inte minst blev det slagsmål :) Kvällen var helt enkelt fulländad och jag håller kvar vid att tegel är bäst. hahaha.

Dessutom är jag fruktansvärt kär i min pojkvän.


hey

Nu bär det snart av mot Emils studentmottagning. Ska bli gott med mat. haha :) Jag kör faktiskt så ingen alkohol skulle väl vara det bästa för min del. Dock blir det kanske party senare ikväll/natt, om jag inte vill tjäna 300 kr på att hämta pappa dvs.

It's raining men.

Snart ska jag åka och jobba. Var i stallet på fm och red. Det är kallt ute. Och regn. Stackars alla studenter, allatså verkligen stackars!

Jag har endast fått goda ord om mitt bilkörande, vilket känns bra. Men som sagt är jag ju bra på det mesta, så ingen är förvånad.

Nu väntar bilen här utanför på att få åka till täby c, och apoteket väntar för min del.


Körkort för fan

Denna dag ska gå till historien som en riktigt riktigt bra dag.

Okej, dagen började med att jag fick reda på att jag endast får G i matteb, vilket var en stor besvikelse. Som tur är blev dagen bara bättre. Jag klarade teoriprovet, vilket innebär att jag har körkort nu!!! Jag är klar med det sista skolarbetet för 2an. Jag behöver inte göra ett prov jag missade i tisdags, och det kommer inte påverka mitt betyg.

Jag älskar idag!

ND kan ta sig

Men alltså jag vill inte få hem information och tidningar från Nationaldemokraterna. Deras politik intresserar mig inte det minsta. De är hemska männiksor. Jag är inte en av dom. Sluta försöka få mig att rösta på er. Det kommer aldrig hända.


The invasion

Jag och Slava anlände till ett mörkerlagt Täby vid 22.50 igår. Inte nog med att det var 100 pers utanför ica stop som ville handla var bommarna vid galoppen halvt nerfällda och det blinkade rött. Spännande!



Nu snackar vi typ en invasion. Det var så det kändes.

Sommar

Gårdagen var underbar. Badande i pool. Solande. Båtåkande. Fiskande. Middag i form av egenfångad strömming. Naaaajs. Bilder kommer!



RSS 2.0